ORTIMEX

Contactgegevens ORTIMEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTIMEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTIMEX

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): 417A, Herentalsebaan 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-39-47-63 32-32-39-47-63

Fax (fax): 32-32-18-89-73 32-32-18-89-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTIMEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTIMEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTIMEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTIMEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTIMEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTIMEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTIMEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTIMEX
Products information ORTIMEX

BTW identificatienummer (tax): BE09899200439
Ondernemingsnummer: 4425537109
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ORTIMEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orthopaedics and physiotherapy - apparatus, instruments and equipment Prostheses, orthopedic

Product klasse (product class): Ortheses, Prostheses

Profiel (profile): Wholesale of ortheses & bandages Orthopaedics Trulife Darco Donjoy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTIMEX
(Get full report from official database of BE for ORTIMEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTIMEX
Addition kinds of activities for ORTIMEX

504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
24999910. Brieven, hout | Letters, wood
26780101. Looseleaf vulstoffen of ream papier in vulgroottes | Looseleaf fillers or ream paper in filler sizes
34499900. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
73190301. Sky schrijven | Sky writing
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij ORTIMEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTIMEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTIMEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTIMEX. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

 • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

 • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

 • chauffeur C/CE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

 • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

 • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: S&R Olympia

  Type: Studentenjob

  Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

 • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

 • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van ORTIMEX in sociale netwerken
Look for responds of ORTIMEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTIMEX. Laat een reactie achter voor ORTIMEX. ORTIMEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTIMEX. Leave a respond for ORTIMEX. ORTIMEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTIMEX op de google maps. Adres en contacten ORTIMEX
Location of ORTIMEX on the google maps. Address and contacts of ORTIMEX

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTIMEX ORTIMEX: FREDDY ALLAERT | Legrain P | ETS CONTISSA | DE MEDTS | ROLAND CODDENS

Other related companies as ORTIMEX: FREDDY ALLAERT | Legrain P | ETS CONTISSA | DE MEDTS | ROLAND CODDENS

ORTIMEX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTIMEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09899200439. Het bedrijf ORTIMEX bevindt zich op het adres: 417A, Herentalsebaan 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Wholesale of ortheses & bandages Orthopaedics Trulife Darco Donjoy. Branchecategorie is Orthopaedics and physiotherapy - apparatus, instruments and equipment Prostheses, orthopedic. Producten gemaakt in ORTIMEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORTIMEX is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTIMEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTIMEX, openstaande posities, locatie van ORTIMEX op de kaart.

ORTIMEX is a company, that was registered 1991 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is ORTIMEX, company assigned to the tax number BE09899200439. The company ORTIMEX is located at the address: 417A, Herentalsebaan 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Wholesale of ortheses & bandages Orthopaedics Trulife Darco Donjoy. Industry category is Orthopaedics and physiotherapy - apparatus, instruments and equipment Prostheses, orthopedic. Products created in ORTIMEX were not found.
The main activity of ORTIMEX is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTIMEX is not available. You also can look at reviews of ORTIMEX, open positions, location of ORTIMEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTIMEX, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTIMEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTIMEX, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTIMEX, employees, financial statistics.