DE MEDTS

Contactgegevens DE MEDTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MEDTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MEDTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 27; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52411594 (+32-52411594) 52411594 (+32-52411594)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MEDTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MEDTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MEDTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MEDTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MEDTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MEDTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MEDTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MEDTS
Products information DE MEDTS

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DE MEDTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MEDTS
(Get full report from official database of BE for DE MEDTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MEDTS
Addition kinds of activities for DE MEDTS

176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
602200. Staat commerciële banken | State commercial banks
679499. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
32290107. Vazen, glas | Vases, glass
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
53999902. Catalogus showroom winkels | Catalog showroom stores

Werken bij DE MEDTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MEDTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MEDTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MEDTS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

Zoek naar antwoorden van DE MEDTS in sociale netwerken
Look for responds of DE MEDTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MEDTS. Laat een reactie achter voor DE MEDTS. DE MEDTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MEDTS. Leave a respond for DE MEDTS. DE MEDTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MEDTS op de google maps. Adres en contacten DE MEDTS
Location of DE MEDTS on the google maps. Address and contacts of DE MEDTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MEDTS DE MEDTS: K. ST. VIVERSEL | A LIVRE OUVERT | A. KOLENBERG | Y. LE?N | FREDDY LORIES

Other related companies as DE MEDTS: K. ST. VIVERSEL | A LIVRE OUVERT | A. KOLENBERG | Y. LE?N | FREDDY LORIES

DE MEDTS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MEDTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf DE MEDTS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 27; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in DE MEDTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE MEDTS is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MEDTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MEDTS, openstaande posities, locatie van DE MEDTS op de kaart.

DE MEDTS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MEDTS, company assigned to the tax number BE02151367187. The company DE MEDTS is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 27; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in DE MEDTS were not found.
The main activity of DE MEDTS is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MEDTS is not available. You also can look at reviews of DE MEDTS, open positions, location of DE MEDTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MEDTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MEDTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MEDTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MEDTS, employees, financial statistics.