A LIVRE OUVERT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A LIVRE OUVERT
Private companiesCoal Mining • A LIVRE OUVERT

Contactgegevens A LIVRE OUVERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LIVRE OUVERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LIVRE OUVERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SAINTES 11BB; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67840961 (+32-67840961) 67840961 (+32-67840961)

Fax (fax): +32 (58) 517-98-60 +32 (58) 517-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LIVRE OUVERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LIVRE OUVERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LIVRE OUVERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LIVRE OUVERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LIVRE OUVERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LIVRE OUVERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LIVRE OUVERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LIVRE OUVERT
Products information A LIVRE OUVERT

BTW identificatienummer (tax): BE04713928222
Ondernemingsnummer: 5736480712
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Livres ?sotériques,Livres d'Histoire,Livres Religieux,Bandes Dessinées,Manuels Scolaires,Livres pour Enfants,Livres d'Art. Langues: Anglais.

Product categorie (product category): Librairies. Editeurs de livres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LIVRE OUVERT
(Get full report from official database of BE for A LIVRE OUVERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LIVRE OUVERT
Addition kinds of activities for A LIVRE OUVERT

353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
20640100. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant
82210202. Theologisch seminarie | Theological seminary

Werken bij A LIVRE OUVERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LIVRE OUVERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LIVRE OUVERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LIVRE OUVERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van A LIVRE OUVERT in sociale netwerken
Look for responds of A LIVRE OUVERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LIVRE OUVERT. Laat een reactie achter voor A LIVRE OUVERT. A LIVRE OUVERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LIVRE OUVERT. Leave a respond for A LIVRE OUVERT. A LIVRE OUVERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LIVRE OUVERT op de google maps. Adres en contacten A LIVRE OUVERT
Location of A LIVRE OUVERT on the google maps. Address and contacts of A LIVRE OUVERT

Andere gerelateerde bedrijven als come A LIVRE OUVERT A LIVRE OUVERT: FLCOMPONENTS SA | Vermeulen K | PPC ST CLEMENT | Leonard Pol | JIMMY DENYS

Other related companies as A LIVRE OUVERT: FLCOMPONENTS SA | Vermeulen K | PPC ST CLEMENT | Leonard Pol | JIMMY DENYS

A LIVRE OUVERT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LIVRE OUVERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04713928222. Het bedrijf A LIVRE OUVERT bevindt zich op het adres: RUE DE SAINTES 11BB; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Librairies. Editeurs de livres. Lijst met producten zijn Produits: Livres ?sotériques,Livres d'Histoire,Livres Religieux,Bandes Dessinées,Manuels Scolaires,Livres pour Enfants,Livres d'Art. Langues: Anglais..
De hoofdactiviteit van A LIVRE OUVERT is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LIVRE OUVERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LIVRE OUVERT, openstaande posities, locatie van A LIVRE OUVERT op de kaart.

A LIVRE OUVERT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LIVRE OUVERT, company assigned to the tax number BE04713928222. The company A LIVRE OUVERT is located at the address: RUE DE SAINTES 11BB; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Librairies. Editeurs de livres. List of products are Produits: Livres ?sotériques,Livres d'Histoire,Livres Religieux,Bandes Dessinées,Manuels Scolaires,Livres pour Enfants,Livres d'Art. Langues: Anglais..
The main activity of A LIVRE OUVERT is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A LIVRE OUVERT is not available. You also can look at reviews of A LIVRE OUVERT, open positions, location of A LIVRE OUVERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LIVRE OUVERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LIVRE OUVERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LIVRE OUVERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LIVRE OUVERT, employees, financial statistics.