Schutjes Gebr NV

Contactgegevens Schutjes Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schutjes Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schutjes Gebr NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peerderbaan 21; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel), België

Telefoon (phone): 011 73 11 91; 011 73 37 55 (+32-011 73 11 91; 011 73 37 55) 011 73 11 91; 011 73 37 55 (+32-011 73 11 91; 011 73 37 55)

Fax (fax): 011 73 36 11 (+32-011 73 36 11) 011 73 36 11 (+32-011 73 36 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schutjes Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schutjes Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schutjes Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schutjes Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schutjes Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schutjes Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schutjes Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schutjes Gebr NV
Products information Schutjes Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE05618927001
Ondernemingsnummer: 1867919921
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Cigars,cigarettes & tobacco - Mfg.,Whol.,brokers^^Food products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schutjes Gebr NV
(Get full report from official database of BE for Schutjes Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schutjes Gebr NV
Addition kinds of activities for Schutjes Gebr NV

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
51360302. Leren en schapen beklede kleding, mannen en jongens ' | Leather and sheep lined clothing, men's and boys'
80920000. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij Schutjes Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schutjes Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schutjes Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schutjes Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van Schutjes Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of Schutjes Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schutjes Gebr NV. Laat een reactie achter voor Schutjes Gebr NV. Schutjes Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schutjes Gebr NV. Leave a respond for Schutjes Gebr NV. Schutjes Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schutjes Gebr NV op de google maps. Adres en contacten Schutjes Gebr NV
Location of Schutjes Gebr NV on the google maps. Address and contacts of Schutjes Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Schutjes Gebr NV Schutjes Gebr NV: DANIELLE ROSMEULEN | NO PROBLEM | Van Assche B.V.B.A. | MARLEEN DECORTE | ACAD?MIE DE MUSIQUE

Other related companies as Schutjes Gebr NV: DANIELLE ROSMEULEN | NO PROBLEM | Van Assche B.V.B.A. | MARLEEN DECORTE | ACAD?MIE DE MUSIQUE

Schutjes Gebr NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schutjes Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05618927001. Het bedrijf Schutjes Gebr NV bevindt zich op het adres: Peerderbaan 21; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cigars,cigarettes & tobacco - Mfg.,Whol.,brokers^^Food products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Schutjes Gebr NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schutjes Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schutjes Gebr NV, openstaande posities, locatie van Schutjes Gebr NV op de kaart.

Schutjes Gebr NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schutjes Gebr NV, company assigned to the tax number BE05618927001. The company Schutjes Gebr NV is located at the address: Peerderbaan 21; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cigars,cigarettes & tobacco - Mfg.,Whol.,brokers^^Food products - Mfg. & Whol..
The main activity of Schutjes Gebr NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schutjes Gebr NV is not available. You also can look at reviews of Schutjes Gebr NV, open positions, location of Schutjes Gebr NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schutjes Gebr NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schutjes Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schutjes Gebr NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schutjes Gebr NV, employees, financial statistics.