DANIELLE ROSMEULEN

Contactgegevens DANIELLE ROSMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIELLE ROSMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIELLE ROSMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SAINT-FONTAINE 2; 4560; CLAVIER, België

Telefoon (phone): 83633055 (+32-83633055) 83633055 (+32-83633055)

Fax (fax): +32 (82) 581-44-64 +32 (82) 581-44-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIELLE ROSMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIELLE ROSMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIELLE ROSMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIELLE ROSMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIELLE ROSMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIELLE ROSMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIELLE ROSMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIELLE ROSMEULEN
Products information DANIELLE ROSMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE09880249023
Ondernemingsnummer: 5394256591
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DANIELLE ROSMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIELLE ROSMEULEN
(Get full report from official database of BE for DANIELLE ROSMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIELLE ROSMEULEN
Addition kinds of activities for DANIELLE ROSMEULEN

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
01619905. Peperboerderij, zoet en warm (groenten) | Pepper farm, sweet and hot (vegetables)
24219909. Weerstand van hout in kleinere afmetingen | Resawing lumber into smaller dimensions
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
36130212. Schakelborden en onderdelen, kracht | Switchboards and parts, power
36210206. resolvers | Resolvers
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate
92210103. Staatspolitie | State police
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij DANIELLE ROSMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIELLE ROSMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIELLE ROSMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIELLE ROSMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van DANIELLE ROSMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of DANIELLE ROSMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIELLE ROSMEULEN. Laat een reactie achter voor DANIELLE ROSMEULEN. DANIELLE ROSMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIELLE ROSMEULEN. Leave a respond for DANIELLE ROSMEULEN. DANIELLE ROSMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIELLE ROSMEULEN op de google maps. Adres en contacten DANIELLE ROSMEULEN
Location of DANIELLE ROSMEULEN on the google maps. Address and contacts of DANIELLE ROSMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIELLE ROSMEULEN DANIELLE ROSMEULEN: FSG NV | D.C. DE MOLEKENS | AGNES DE SMET | BONAFINA | Magazijntje ('t)

Other related companies as DANIELLE ROSMEULEN: FSG NV | D.C. DE MOLEKENS | AGNES DE SMET | BONAFINA | Magazijntje ('t)

DANIELLE ROSMEULEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIELLE ROSMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09880249023. Het bedrijf DANIELLE ROSMEULEN bevindt zich op het adres: SAINT-FONTAINE 2; 4560; CLAVIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DANIELLE ROSMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIELLE ROSMEULEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIELLE ROSMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIELLE ROSMEULEN, openstaande posities, locatie van DANIELLE ROSMEULEN op de kaart.

DANIELLE ROSMEULEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIELLE ROSMEULEN, company assigned to the tax number BE09880249023. The company DANIELLE ROSMEULEN is located at the address: SAINT-FONTAINE 2; 4560; CLAVIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in DANIELLE ROSMEULEN were not found.
The main activity of DANIELLE ROSMEULEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIELLE ROSMEULEN is not available. You also can look at reviews of DANIELLE ROSMEULEN, open positions, location of DANIELLE ROSMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIELLE ROSMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIELLE ROSMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIELLE ROSMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIELLE ROSMEULEN, employees, financial statistics.