RIDEAU PRESS NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • RIDEAU PRESS NV
Private companiesEducational Services • RIDEAU PRESS NV

Contactgegevens RIDEAU PRESS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIDEAU PRESS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIDEAU PRESS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Carpe 13-15; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 411 40 34 (+32-02 411 40 34) 02 411 40 34 (+32-02 411 40 34)

Fax (fax): 02 411 70 05 (+32-02 411 70 05) 02 411 70 05 (+32-02 411 70 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIDEAU PRESS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIDEAU PRESS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIDEAU PRESS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIDEAU PRESS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIDEAU PRESS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIDEAU PRESS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIDEAU PRESS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIDEAU PRESS NV
Products information RIDEAU PRESS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05238525390
Ondernemingsnummer: 1486419677
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Curtains (Cleaning of); Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIDEAU PRESS NV
(Get full report from official database of BE for RIDEAU PRESS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIDEAU PRESS NV
Addition kinds of activities for RIDEAU PRESS NV

507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
20529915. Soda crackers | Soda crackers
23920606. Slipcover: gemaakt van stof, plastic, enz. | Slip covers: made of fabric, plastic, etc.
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
59630103. Melkafgifte | Milk delivery
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec

Werken bij RIDEAU PRESS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIDEAU PRESS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIDEAU PRESS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIDEAU PRESS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van RIDEAU PRESS NV in sociale netwerken
Look for responds of RIDEAU PRESS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIDEAU PRESS NV. Laat een reactie achter voor RIDEAU PRESS NV. RIDEAU PRESS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIDEAU PRESS NV. Leave a respond for RIDEAU PRESS NV. RIDEAU PRESS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIDEAU PRESS NV op de google maps. Adres en contacten RIDEAU PRESS NV
Location of RIDEAU PRESS NV on the google maps. Address and contacts of RIDEAU PRESS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RIDEAU PRESS NV RIDEAU PRESS NV: A.D.K. NV | E. GOES | DIRITHERM | ANDRE CLAES | ERNST HOFFMANN

Other related companies as RIDEAU PRESS NV: A.D.K. NV | E. GOES | DIRITHERM | ANDRE CLAES | ERNST HOFFMANN

RIDEAU PRESS NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIDEAU PRESS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238525390. Het bedrijf RIDEAU PRESS NV bevindt zich op het adres: Rue de la Carpe 13-15; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Curtains (Cleaning of); Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van RIDEAU PRESS NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIDEAU PRESS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIDEAU PRESS NV, openstaande posities, locatie van RIDEAU PRESS NV op de kaart.

RIDEAU PRESS NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIDEAU PRESS NV, company assigned to the tax number BE05238525390. The company RIDEAU PRESS NV is located at the address: Rue de la Carpe 13-15; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Curtains (Cleaning of); Solar protection - Inside.
The main activity of RIDEAU PRESS NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RIDEAU PRESS NV is not available. You also can look at reviews of RIDEAU PRESS NV, open positions, location of RIDEAU PRESS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIDEAU PRESS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIDEAU PRESS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIDEAU PRESS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIDEAU PRESS NV, employees, financial statistics.