Metal-Gent BVBA

Contactgegevens Metal-Gent BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metal-Gent BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metal-Gent BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frederik Burvenichstraat 158; 9050; Gent (Gentbrugge), België

Telefoon (phone): 09 230 10 13 (+32-09 230 10 13) 09 230 10 13 (+32-09 230 10 13)

Fax (fax): 09 231 87 59 (+32-09 231 87 59) 09 231 87 59 (+32-09 231 87 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metal-Gent BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metal-Gent BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metal-Gent BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metal-Gent BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metal-Gent BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metal-Gent BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metal-Gent BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metal-Gent BVBA
Products information Metal-Gent BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02292541503
Ondernemingsnummer: 7551422119
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Tubes (Metal)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metal-Gent BVBA
(Get full report from official database of BE for Metal-Gent BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metal-Gent BVBA
Addition kinds of activities for Metal-Gent BVBA

20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
27540202. Visitekaartjes: gravure printing | Visiting cards: gravure printing
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies

Werken bij Metal-Gent BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metal-Gent BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metal-Gent BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metal-Gent BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

Zoek naar antwoorden van Metal-Gent BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Metal-Gent BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metal-Gent BVBA. Laat een reactie achter voor Metal-Gent BVBA. Metal-Gent BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metal-Gent BVBA. Leave a respond for Metal-Gent BVBA. Metal-Gent BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metal-Gent BVBA op de google maps. Adres en contacten Metal-Gent BVBA
Location of Metal-Gent BVBA on the google maps. Address and contacts of Metal-Gent BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Metal-Gent BVBA Metal-Gent BVBA: MIREILLE VANDENHAUTE | Librairie de la Gare de Waterloo SPRL | MICHEL J. & FILS | COLLART-EDEC SPRL | MOLENS VAN OUDENAARDE

Other related companies as Metal-Gent BVBA: MIREILLE VANDENHAUTE | Librairie de la Gare de Waterloo SPRL | MICHEL J. & FILS | COLLART-EDEC SPRL | MOLENS VAN OUDENAARDE

Metal-Gent BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metal-Gent BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02292541503. Het bedrijf Metal-Gent BVBA bevindt zich op het adres: Frederik Burvenichstraat 158; 9050; Gent (Gentbrugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Tubes (Metal).
De hoofdactiviteit van Metal-Gent BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metal-Gent BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metal-Gent BVBA, openstaande posities, locatie van Metal-Gent BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Metal-Gent BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metal-Gent BVBA, company assigned to the tax number BE02292541503. The company Metal-Gent BVBA is located at the address: Frederik Burvenichstraat 158; 9050; Gent (Gentbrugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Tubes (Metal).
The main activity of Metal-Gent BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Metal-Gent BVBA is not available. You also can look at reviews of Metal-Gent BVBA, open positions, location of Metal-Gent BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metal-Gent BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metal-Gent BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metal-Gent BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metal-Gent BVBA, employees, financial statistics.