Librairie de la Gare de Waterloo SPRL

Contactgegevens Librairie de la Gare de Waterloo SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Librairie de la Gare de Waterloo SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Librairie de la Gare de Waterloo SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Dury 2; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 01 25 (+32-02 354 01 25) 02 354 01 25 (+32-02 354 01 25)

Fax (fax): 02 351 21 76 (+32-02 351 21 76) 02 351 21 76 (+32-02 351 21 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Librairie de la Gare de Waterloo SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Librairie de la Gare de Waterloo SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Librairie de la Gare de Waterloo SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Librairie de la Gare de Waterloo SPRL
Products information Librairie de la Gare de Waterloo SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09036773681
Ondernemingsnummer: 8726684570
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Librairie de la Gare de Waterloo SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Librairie de la Gare de Waterloo SPRL
(Get full report from official database of BE for Librairie de la Gare de Waterloo SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Librairie de la Gare de Waterloo SPRL
Addition kinds of activities for Librairie de la Gare de Waterloo SPRL

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
229800. Cordage en touw | Cordage and twine
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
22599902. Omzetters, breien goederen | Convertors, knit goods
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec

Werken bij Librairie de la Gare de Waterloo SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Librairie de la Gare de Waterloo SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van Librairie de la Gare de Waterloo SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Laat een reactie achter voor Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Librairie de la Gare de Waterloo SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Leave a respond for Librairie de la Gare de Waterloo SPRL. Librairie de la Gare de Waterloo SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Librairie de la Gare de Waterloo SPRL op de google maps. Adres en contacten Librairie de la Gare de Waterloo SPRL
Location of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL on the google maps. Address and contacts of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Librairie de la Gare de Waterloo SPRL Librairie de la Gare de Waterloo SPRL: PETERS FRANSEN | FE. BOULANGER | Daniels Marc | KAREL LODEWIJCKX | A.I.T. & F.I.A. European Bureau

Other related companies as Librairie de la Gare de Waterloo SPRL: PETERS FRANSEN | FE. BOULANGER | Daniels Marc | KAREL LODEWIJCKX | A.I.T. & F.I.A. European Bureau

Librairie de la Gare de Waterloo SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09036773681. Het bedrijf Librairie de la Gare de Waterloo SPRL bevindt zich op het adres: Rue Emile Dury 2; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Librairie de la Gare de Waterloo SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Librairie de la Gare de Waterloo SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Librairie de la Gare de Waterloo SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, openstaande posities, locatie van Librairie de la Gare de Waterloo SPRL op de kaart.

Librairie de la Gare de Waterloo SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, company assigned to the tax number BE09036773681. The company Librairie de la Gare de Waterloo SPRL is located at the address: Rue Emile Dury 2; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Booksellers. Products created in Librairie de la Gare de Waterloo SPRL were not found.
The main activity of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL is not available. You also can look at reviews of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, open positions, location of Librairie de la Gare de Waterloo SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Librairie de la Gare de Waterloo SPRL, employees, financial statistics.