Marquette & Fils

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Marquette & Fils
Private companiesMetal Mining • Marquette & Fils

Contactgegevens Marquette & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marquette & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marquette & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Serpolet 11; 7522; Tournai (Blandain - Hertain), België

Telefoon (phone): 069 84 51 15 (+32-069 84 51 15) 069 84 51 15 (+32-069 84 51 15)

Fax (fax): 069 84 19 40 (+32-069 84 19 40) 069 84 19 40 (+32-069 84 19 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marquette & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marquette & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marquette & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marquette & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marquette & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marquette & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marquette & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marquette & Fils
Products information Marquette & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE04294250488
Ondernemingsnummer: 5536529541
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Marquette & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marquette & Fils
(Get full report from official database of BE for Marquette & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marquette & Fils
Addition kinds of activities for Marquette & Fils

308904. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
22310101. Overcoatings: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Overcoatings: wool, mohair, or similar fibers
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
51310211. Schoudervullingen | Shoulder pads
83610000. Woonzorg | Residential care

Werken bij Marquette & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marquette & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marquette & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marquette & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van Marquette & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Marquette & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marquette & Fils. Laat een reactie achter voor Marquette & Fils. Marquette & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marquette & Fils. Leave a respond for Marquette & Fils. Marquette & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marquette & Fils op de google maps. Adres en contacten Marquette & Fils
Location of Marquette & Fils on the google maps. Address and contacts of Marquette & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Marquette & Fils Marquette & Fils: WALTER RONDAS | FREBOUW BVBA | FE. CAROLOREGIENNE | Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde | LAURENT CLAEYS

Other related companies as Marquette & Fils: WALTER RONDAS | FREBOUW BVBA | FE. CAROLOREGIENNE | Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde | LAURENT CLAEYS

Marquette & Fils is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marquette & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04294250488. Het bedrijf Marquette & Fils bevindt zich op het adres: Rue du Serpolet 11; 7522; Tournai (Blandain - Hertain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Marquette & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marquette & Fils is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marquette & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marquette & Fils, openstaande posities, locatie van Marquette & Fils op de kaart.

Marquette & Fils is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marquette & Fils, company assigned to the tax number BE04294250488. The company Marquette & Fils is located at the address: Rue du Serpolet 11; 7522; Tournai (Blandain - Hertain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Marquette & Fils were not found.
The main activity of Marquette & Fils is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marquette & Fils is not available. You also can look at reviews of Marquette & Fils, open positions, location of Marquette & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marquette & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marquette & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marquette & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marquette & Fils, employees, financial statistics.