Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde
Private companiesMetal Mining • Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde

Contactgegevens Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenlaan 35; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 385 04 48 (+32-03 385 04 48) 03 385 04 48 (+32-03 385 04 48)

Fax (fax): +32 (55) 848-28-28 +32 (55) 848-28-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde
Products information Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde

BTW identificatienummer (tax): BE01481475830
Ondernemingsnummer: 1922851562
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Martial arts and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde
(Get full report from official database of BE for Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde
Addition kinds of activities for Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde

352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
20240306. Rijstgerichte desserts, bevroren | Rice-based desserts, frozen
23940200. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
51370202. Lingerie | Lingerie

Werken bij Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde in sociale netwerken
Look for responds of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Laat een reactie achter voor Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Leave a respond for Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde. Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde op de google maps. Adres en contacten Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde
Location of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde on the google maps. Address and contacts of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde

Andere gerelateerde bedrijven als come Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde: FLSTARLAC PAINTS NV | KBC | EURAL | HAIR CLUB | LUXCOLOR-DE BUCK

Other related companies as Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde: FLSTARLAC PAINTS NV | KBC | EURAL | HAIR CLUB | LUXCOLOR-DE BUCK

Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01481475830. Het bedrijf Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde bevindt zich op het adres: Groenlaan 35; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Martial arts and accessories. Producten gemaakt in Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, openstaande posities, locatie van Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde op de kaart.

Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, company assigned to the tax number BE01481475830. The company Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde is located at the address: Groenlaan 35; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Martial arts and accessories. Products created in Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde were not found.
The main activity of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde is not available. You also can look at reviews of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, open positions, location of Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taekwon-Do-Chon-Ji Schilde, employees, financial statistics.