LITAN-VAN DER STUYFT

Contactgegevens LITAN-VAN DER STUYFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LITAN-VAN DER STUYFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LITAN-VAN DER STUYFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graaf van Landaststraat 28; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 31 20 79 (+32-055 31 20 79) 055 31 20 79 (+32-055 31 20 79)

Fax (fax): +32 (14) 283-35-53 +32 (14) 283-35-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LITAN-VAN DER STUYFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LITAN-VAN DER STUYFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LITAN-VAN DER STUYFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LITAN-VAN DER STUYFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LITAN-VAN DER STUYFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LITAN-VAN DER STUYFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LITAN-VAN DER STUYFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LITAN-VAN DER STUYFT
Products information LITAN-VAN DER STUYFT

BTW identificatienummer (tax): BE07124603271
Ondernemingsnummer: 6425598144
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LITAN-VAN DER STUYFT
(Get full report from official database of BE for LITAN-VAN DER STUYFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LITAN-VAN DER STUYFT
Addition kinds of activities for LITAN-VAN DER STUYFT

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
35410603. Zagen, kracht (metaalbewerkingsmachines) | Saws, power (metalworking machinery)
37159905. Aanhangwagens | Trailer bodies
47319903. Freight rate information service | Freight rate information service
54619904. koekjes | Cookies

Werken bij LITAN-VAN DER STUYFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LITAN-VAN DER STUYFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LITAN-VAN DER STUYFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LITAN-VAN DER STUYFT. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van LITAN-VAN DER STUYFT in sociale netwerken
Look for responds of LITAN-VAN DER STUYFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LITAN-VAN DER STUYFT. Laat een reactie achter voor LITAN-VAN DER STUYFT. LITAN-VAN DER STUYFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LITAN-VAN DER STUYFT. Leave a respond for LITAN-VAN DER STUYFT. LITAN-VAN DER STUYFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LITAN-VAN DER STUYFT op de google maps. Adres en contacten LITAN-VAN DER STUYFT
Location of LITAN-VAN DER STUYFT on the google maps. Address and contacts of LITAN-VAN DER STUYFT

Andere gerelateerde bedrijven als come LITAN-VAN DER STUYFT LITAN-VAN DER STUYFT: VAN DE CAPPELLE PHILIP | FRANS OOST | NOEL LEHAEN | IBV VONECHE | GARAGE BEECKMAN

Other related companies as LITAN-VAN DER STUYFT: VAN DE CAPPELLE PHILIP | FRANS OOST | NOEL LEHAEN | IBV VONECHE | GARAGE BEECKMAN

LITAN-VAN DER STUYFT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LITAN-VAN DER STUYFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07124603271. Het bedrijf LITAN-VAN DER STUYFT bevindt zich op het adres: Graaf van Landaststraat 28; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van LITAN-VAN DER STUYFT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LITAN-VAN DER STUYFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LITAN-VAN DER STUYFT, openstaande posities, locatie van LITAN-VAN DER STUYFT op de kaart.

LITAN-VAN DER STUYFT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LITAN-VAN DER STUYFT, company assigned to the tax number BE07124603271. The company LITAN-VAN DER STUYFT is located at the address: Graaf van Landaststraat 28; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 562,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of LITAN-VAN DER STUYFT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LITAN-VAN DER STUYFT is not available. You also can look at reviews of LITAN-VAN DER STUYFT, open positions, location of LITAN-VAN DER STUYFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LITAN-VAN DER STUYFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LITAN-VAN DER STUYFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LITAN-VAN DER STUYFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LITAN-VAN DER STUYFT, employees, financial statistics.