GARAGE BEECKMAN

Contactgegevens GARAGE BEECKMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE BEECKMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE BEECKMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 55; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 52354838 (+32-52354838) 52354838 (+32-52354838)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE BEECKMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE BEECKMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE BEECKMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE BEECKMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE BEECKMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE BEECKMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE BEECKMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE BEECKMAN
Products information GARAGE BEECKMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE BEECKMAN
(Get full report from official database of BE for GARAGE BEECKMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE BEECKMAN
Addition kinds of activities for GARAGE BEECKMAN

6311. Levensverzekering | Life insurance
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
54519901. Boter | Butter

Werken bij GARAGE BEECKMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE BEECKMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE BEECKMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE BEECKMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van GARAGE BEECKMAN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE BEECKMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE BEECKMAN. Laat een reactie achter voor GARAGE BEECKMAN. GARAGE BEECKMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE BEECKMAN. Leave a respond for GARAGE BEECKMAN. GARAGE BEECKMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE BEECKMAN op de google maps. Adres en contacten GARAGE BEECKMAN
Location of GARAGE BEECKMAN on the google maps. Address and contacts of GARAGE BEECKMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE BEECKMAN GARAGE BEECKMAN: Vrancken Bouw-, Klinker- en Renovatiewerken Comm v | Biz 21 | WILLY SESSELLE | Bounameaux J P | MATTHYS VERONIQUE

Other related companies as GARAGE BEECKMAN: Vrancken Bouw-, Klinker- en Renovatiewerken Comm v | Biz 21 | WILLY SESSELLE | Bounameaux J P | MATTHYS VERONIQUE

GARAGE BEECKMAN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE BEECKMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf GARAGE BEECKMAN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 55; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE BEECKMAN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE BEECKMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE BEECKMAN, openstaande posities, locatie van GARAGE BEECKMAN op de kaart.

GARAGE BEECKMAN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE BEECKMAN, company assigned to the tax number BE04366210937. The company GARAGE BEECKMAN is located at the address: MOLENSTRAAT 55; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of GARAGE BEECKMAN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE BEECKMAN is not available. You also can look at reviews of GARAGE BEECKMAN, open positions, location of GARAGE BEECKMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE BEECKMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE BEECKMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE BEECKMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE BEECKMAN, employees, financial statistics.