Colora

Contactgegevens Colora: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colora: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colora

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maalse Steenweg 197; 8310; Brugge (Sint-Kruis), België

Telefoon (phone): 050 35 74 58 (+32-050 35 74 58) 050 35 74 58 (+32-050 35 74 58)

Fax (fax): 050 35 74 58 (+32-050 35 74 58) 050 35 74 58 (+32-050 35 74 58)

E-Mail: colora.bru[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colora: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colora"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colora"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colora, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colora. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colora, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colora. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colora
Products information Colora

BTW identificatienummer (tax): BE08079589843
Ondernemingsnummer: 8871429443
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Glaziers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colora
(Get full report from official database of BE for Colora)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colora
Addition kinds of activities for Colora

011500. Maïs | Corn
072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
25110502. Bureaus, huishouden: hout | Desks, household: wood
27899902. Papier snijden | Paper cutting
28699916. ethers | Ethers
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
59630101. Levering van flessenwater | Bottled water delivery
87119904. Ontwerpen: schip, boot, machine en product | Designing: ship, boat, machine, and product

Werken bij Colora: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colora: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colora. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colora. Looking for open vacancies in other companies

 • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

 • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

 • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

 • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

 • betonmixchauffeur (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent Logistics Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

 • LASSER (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

 • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BVBA

  Type: Studentenjob

  - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

 • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

  Type: Vaste Job

  De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

 • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van Colora in sociale netwerken
Look for responds of Colora in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colora. Laat een reactie achter voor Colora. Colora bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colora. Leave a respond for Colora. Colora on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colora op de google maps. Adres en contacten Colora
Location of Colora on the google maps. Address and contacts of Colora

Andere gerelateerde bedrijven als come Colora Colora: FLWELTER P | PIZZERIA DI BARI | JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD | Michel | Castiau C

Other related companies as Colora: FLWELTER P | PIZZERIA DI BARI | JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD | Michel | Castiau C

Colora is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colora, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08079589843. Het bedrijf Colora bevindt zich op het adres: Maalse Steenweg 197; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Glaziers.
De hoofdactiviteit van Colora is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colora is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colora, openstaande posities, locatie van Colora op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colora is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colora, company assigned to the tax number BE08079589843. The company Colora is located at the address: Maalse Steenweg 197; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 274,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Glaziers.
The main activity of Colora is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Colora is not available. You also can look at reviews of Colora, open positions, location of Colora on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colora, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colora, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colora, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colora, employees, financial statistics.