JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD

Contactgegevens JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARDOOISESTEENWEG 41; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51203052 (+32-51203052) 51203052 (+32-51203052)

Fax (fax): +32 (58) 985-73-86 +32 (58) 985-73-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD
Products information JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD

BTW identificatienummer (tax): BE07934844970
Ondernemingsnummer: 7400634765
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD
(Get full report from official database of BE for JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD
Addition kinds of activities for JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD

335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
754903. Sleepdiensten | Towing services
14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
24991305. Houtmeel | Wood flour
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
35420403. Spline rollende machines | Spline rolling machines
35710000. Elektronische computers | Electronic computers
50210107. Openbare bouwmeubels, nec | Public building furniture, nec
73729905. Besturingssystemen computer software | Operating systems computer software

Werken bij JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • Technieker - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

 • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

 • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

 • Sales & Marketing manager (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: IC-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

 • Teamleader (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

 • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

 • Notari?le stage (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. Laat een reactie achter voor JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. Leave a respond for JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD. JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD op de google maps. Adres en contacten JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD
Location of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD on the google maps. Address and contacts of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD: DEMANET-HOLLEVOET | TRAVEL | Aurora | Akay NV | POUKENS

Other related companies as JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD: DEMANET-HOLLEVOET | TRAVEL | Aurora | Akay NV | POUKENS

JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934844970. Het bedrijf JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD bevindt zich op het adres: ARDOOISESTEENWEG 41; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, openstaande posities, locatie van JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD op de kaart.

JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, company assigned to the tax number BE07934844970. The company JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD is located at the address: ARDOOISESTEENWEG 41; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD were not found.
The main activity of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD is not available. You also can look at reviews of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, open positions, location of JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDH. ONSCHULDIGE JEUGD, employees, financial statistics.