Cogeste

Contactgegevens Cogeste: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cogeste: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cogeste

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de l'Ourthe 8; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 341 05 07 (+32-04 341 05 07) 04 341 05 07 (+32-04 341 05 07)

Fax (fax): 04 341 05 07 (+32-04 341 05 07) 04 341 05 07 (+32-04 341 05 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cogeste: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cogeste"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cogeste"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cogeste, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cogeste. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cogeste, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cogeste. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cogeste
Products information Cogeste

BTW identificatienummer (tax): BE01196105957
Ondernemingsnummer: 4248931884
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Electric contractors - Housewiring; Garden decoration

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cogeste
(Get full report from official database of BE for Cogeste)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cogeste
Addition kinds of activities for Cogeste

22820302. Mohairgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Mohair yarn: twisting, winding, or spooling
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
32810601. Curbing, graniet of steen | Curbing, granite or stone
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij Cogeste: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cogeste: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cogeste. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cogeste. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

 • Teamleader (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

 • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

 • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: PNIEL

  Type: Studentenjob

  Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

 • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

  Type: Vaste Job

  Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

Zoek naar antwoorden van Cogeste in sociale netwerken
Look for responds of Cogeste in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cogeste. Laat een reactie achter voor Cogeste. Cogeste bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cogeste. Leave a respond for Cogeste. Cogeste on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cogeste op de google maps. Adres en contacten Cogeste
Location of Cogeste on the google maps. Address and contacts of Cogeste

Andere gerelateerde bedrijven als come Cogeste Cogeste: ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV | Praktijk Logopedie | TRAFIC BAZAR | GAMBIS COMMUNICATION | B.C.S. SA

Other related companies as Cogeste: ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV | Praktijk Logopedie | TRAFIC BAZAR | GAMBIS COMMUNICATION | B.C.S. SA

Cogeste is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cogeste, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01196105957. Het bedrijf Cogeste bevindt zich op het adres: Quai de l'Ourthe 8; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Garden decoration.
De hoofdactiviteit van Cogeste is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cogeste is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cogeste, openstaande posities, locatie van Cogeste op de kaart.

Cogeste is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cogeste, company assigned to the tax number BE01196105957. The company Cogeste is located at the address: Quai de l'Ourthe 8; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric contractors - Housewiring; Garden decoration.
The main activity of Cogeste is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cogeste is not available. You also can look at reviews of Cogeste, open positions, location of Cogeste on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cogeste, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cogeste, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cogeste, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cogeste, employees, financial statistics.