ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Contactgegevens ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Entrepotstraat 33 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-80-97-80 32-37-80-97-80

Fax (fax): 32-37-77-21-48 32-37-77-21-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Products information ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06796936035
Ondernemingsnummer: 6870269775
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical and magnetic insulation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
(Get full report from official database of BE for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Addition kinds of activities for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
20660304. Chocoladecoating en siroop | Chocolate coatings and syrup
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
82119905. Schoolbord | School board

Werken bij ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV in sociale netwerken
Look for responds of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Laat een reactie achter voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Leave a respond for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV op de google maps. Adres en contacten ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Location of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV on the google maps. Address and contacts of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: Générale de Banque SA | RECREATION AQUATIQUE | ALDI | Inox Graphic Design | GERARD HEYNICKX

Other related companies as ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: Générale de Banque SA | RECREATION AQUATIQUE | ALDI | Inox Graphic Design | GERARD HEYNICKX

ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06796936035. Het bedrijf ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV bevindt zich op het adres: Entrepotstraat 33 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electrical and magnetic insulation. Producten gemaakt in ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, openstaande posities, locatie van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV op de kaart.

ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is a company, that was registered 1997 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, company assigned to the tax number BE06796936035. The company ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is located at the address: Entrepotstraat 33 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electrical and magnetic insulation. Products created in ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV were not found.
The main activity of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is not available. You also can look at reviews of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, open positions, location of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, employees, financial statistics.