Cogepa NV

Contactgegevens Cogepa NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cogepa NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cogepa NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstraat 128; 2520; Ranst, België

Telefoon (phone): 03 485 67 61 (+32-03 485 67 61) 03 485 67 61 (+32-03 485 67 61)

Fax (fax): 03 485 80 94 (+32-03 485 80 94) 03 485 80 94 (+32-03 485 80 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cogepa NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cogepa NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cogepa NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cogepa NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cogepa NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cogepa NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cogepa NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cogepa NV
Products information Cogepa NV

BTW identificatienummer (tax): BE09553955078
Ondernemingsnummer: 7594818115
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Cogepa NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cogepa NV
(Get full report from official database of BE for Cogepa NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cogepa NV
Addition kinds of activities for Cogepa NV

753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
25420101. Carrier cases en tafels, mail: behalve hout | Carrier cases and tables, mail: except wood
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
51590401. Mohair, rauw | Mohair, raw

Werken bij Cogepa NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cogepa NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cogepa NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cogepa NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

 • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

 • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

 • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

 • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

 • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

 • Industrieel elektricien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

 • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: AFSCHRIFT

  Type: Vaste Job

  U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

 • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: DE VLIER

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

 • Junior Dossierbeheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CONESSENCE

  Type: Werfreserve

  Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van Cogepa NV in sociale netwerken
Look for responds of Cogepa NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cogepa NV. Laat een reactie achter voor Cogepa NV. Cogepa NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cogepa NV. Leave a respond for Cogepa NV. Cogepa NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cogepa NV op de google maps. Adres en contacten Cogepa NV
Location of Cogepa NV on the google maps. Address and contacts of Cogepa NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cogepa NV Cogepa NV: FLGARAGE WILLY NV | PATRICK STEVENS | PACO-SNACK | BUREAU CR?ATION | Simon (Ets) SC

Other related companies as Cogepa NV: FLGARAGE WILLY NV | PATRICK STEVENS | PACO-SNACK | BUREAU CR?ATION | Simon (Ets) SC

Cogepa NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cogepa NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553955078. Het bedrijf Cogepa NV bevindt zich op het adres: Vaartstraat 128; 2520; Ranst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cogepa NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cogepa NV is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cogepa NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cogepa NV, openstaande posities, locatie van Cogepa NV op de kaart.

Cogepa NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cogepa NV, company assigned to the tax number BE09553955078. The company Cogepa NV is located at the address: Vaartstraat 128; 2520; Ranst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cogepa NV were not found.
The main activity of Cogepa NV is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cogepa NV is not available. You also can look at reviews of Cogepa NV, open positions, location of Cogepa NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cogepa NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cogepa NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cogepa NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cogepa NV, employees, financial statistics.