FLGARAGE WILLY NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLGARAGE WILLY NV
Private companiesMetal Mining • FLGARAGE WILLY NV

Contactgegevens FLGARAGE WILLY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGARAGE WILLY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGARAGE WILLY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begoniastr. 12 9810 Nazareth - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-85-40-70 32-93-85-40-70

Fax (fax): 32-93-85-73-00 32-93-85-73-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGARAGE WILLY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGARAGE WILLY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGARAGE WILLY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGARAGE WILLY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGARAGE WILLY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGARAGE WILLY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGARAGE WILLY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGARAGE WILLY NV
Products information FLGARAGE WILLY NV

BTW identificatienummer (tax): BE09904418945
Ondernemingsnummer: 3897918701
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLGARAGE WILLY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGARAGE WILLY NV
(Get full report from official database of BE for FLGARAGE WILLY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGARAGE WILLY NV
Addition kinds of activities for FLGARAGE WILLY NV

314200. Huis slippers | House slippers
541102. Supermarkt | Convenience stores
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
50230107. Tupperware | Tupperware
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school
96610401. Ruimteonderzoek en -technologie, federale overheid | Space research and technology, federal government

Werken bij FLGARAGE WILLY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGARAGE WILLY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGARAGE WILLY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGARAGE WILLY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van FLGARAGE WILLY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGARAGE WILLY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGARAGE WILLY NV. Laat een reactie achter voor FLGARAGE WILLY NV. FLGARAGE WILLY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGARAGE WILLY NV. Leave a respond for FLGARAGE WILLY NV. FLGARAGE WILLY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGARAGE WILLY NV op de google maps. Adres en contacten FLGARAGE WILLY NV
Location of FLGARAGE WILLY NV on the google maps. Address and contacts of FLGARAGE WILLY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGARAGE WILLY NV FLGARAGE WILLY NV: ETS. NEIRYNCK & FILS | TORFS TEKSTVERWERKING | MARC VAN THIELEN | M. TELLER | VANDAEL

Other related companies as FLGARAGE WILLY NV: ETS. NEIRYNCK & FILS | TORFS TEKSTVERWERKING | MARC VAN THIELEN | M. TELLER | VANDAEL

FLGARAGE WILLY NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGARAGE WILLY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904418945. Het bedrijf FLGARAGE WILLY NV bevindt zich op het adres: Begoniastr. 12 9810 Nazareth - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in FLGARAGE WILLY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGARAGE WILLY NV is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGARAGE WILLY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGARAGE WILLY NV, openstaande posities, locatie van FLGARAGE WILLY NV op de kaart.

FLGARAGE WILLY NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGARAGE WILLY NV, company assigned to the tax number BE09904418945. The company FLGARAGE WILLY NV is located at the address: Begoniastr. 12 9810 Nazareth - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cars. Products created in FLGARAGE WILLY NV were not found.
The main activity of FLGARAGE WILLY NV is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGARAGE WILLY NV is not available. You also can look at reviews of FLGARAGE WILLY NV, open positions, location of FLGARAGE WILLY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGARAGE WILLY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGARAGE WILLY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGARAGE WILLY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGARAGE WILLY NV, employees, financial statistics.