Cochez-Stevens

Contactgegevens Cochez-Stevens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cochez-Stevens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cochez-Stevens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Daniel Herreynslaan 169; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 830 53 28 (+32-03 830 53 28) 03 830 53 28 (+32-03 830 53 28)

Fax (fax): 03 828 71 55 (+32-03 828 71 55) 03 828 71 55 (+32-03 828 71 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cochez-Stevens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cochez-Stevens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cochez-Stevens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cochez-Stevens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cochez-Stevens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cochez-Stevens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cochez-Stevens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cochez-Stevens
Products information Cochez-Stevens

BTW identificatienummer (tax): BE03402435302
Ondernemingsnummer: 2861633300
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Cochez-Stevens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cochez-Stevens
(Get full report from official database of BE for Cochez-Stevens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cochez-Stevens
Addition kinds of activities for Cochez-Stevens

809399. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
25190304. Televisie kasten, plastic | Television cabinets, plastic
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij Cochez-Stevens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cochez-Stevens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cochez-Stevens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cochez-Stevens. Looking for open vacancies in other companies

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

 • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

 • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

 • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

 • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

 • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

 • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: MOUTERSHOF

  Type: Studentenjob

  je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

 • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: WERKVORMM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

 • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KARCHER

  Type: Vaste Job

  Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

Zoek naar antwoorden van Cochez-Stevens in sociale netwerken
Look for responds of Cochez-Stevens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cochez-Stevens. Laat een reactie achter voor Cochez-Stevens. Cochez-Stevens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cochez-Stevens. Leave a respond for Cochez-Stevens. Cochez-Stevens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cochez-Stevens op de google maps. Adres en contacten Cochez-Stevens
Location of Cochez-Stevens on the google maps. Address and contacts of Cochez-Stevens

Andere gerelateerde bedrijven als come Cochez-Stevens Cochez-Stevens: KBC | MISTER ECOWASH | FAUNA | MARIE-MADELEINE DEBARSY | JACQUES HOORNE

Other related companies as Cochez-Stevens: KBC | MISTER ECOWASH | FAUNA | MARIE-MADELEINE DEBARSY | JACQUES HOORNE

Cochez-Stevens is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cochez-Stevens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03402435302. Het bedrijf Cochez-Stevens bevindt zich op het adres: Daniel Herreynslaan 169; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cochez-Stevens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cochez-Stevens is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cochez-Stevens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cochez-Stevens, openstaande posities, locatie van Cochez-Stevens op de kaart.

Cochez-Stevens is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cochez-Stevens, company assigned to the tax number BE03402435302. The company Cochez-Stevens is located at the address: Daniel Herreynslaan 169; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cochez-Stevens were not found.
The main activity of Cochez-Stevens is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cochez-Stevens is not available. You also can look at reviews of Cochez-Stevens, open positions, location of Cochez-Stevens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cochez-Stevens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cochez-Stevens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cochez-Stevens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cochez-Stevens, employees, financial statistics.