JACQUES HOORNE

Contactgegevens JACQUES HOORNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES HOORNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES HOORNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZARRENSTRAAT 14; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51566560 (+32-51566560) 51566560 (+32-51566560)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES HOORNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES HOORNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES HOORNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES HOORNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES HOORNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES HOORNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES HOORNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES HOORNE
Products information JACQUES HOORNE

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JACQUES HOORNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aardappelproducten Gh; GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES HOORNE
(Get full report from official database of BE for JACQUES HOORNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES HOORNE
Addition kinds of activities for JACQUES HOORNE

23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
35650104. Canning machines, voedsel | Canning machinery, food
50320301. Keramische bouwmaterialen, exclusief vuurvaste | Ceramic construction materials, excluding refractory
50520105. Zilveren erts | Silver ore
51469904. Seafoods | Seafoods

Werken bij JACQUES HOORNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES HOORNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES HOORNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES HOORNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

Zoek naar antwoorden van JACQUES HOORNE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES HOORNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES HOORNE. Laat een reactie achter voor JACQUES HOORNE. JACQUES HOORNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES HOORNE. Leave a respond for JACQUES HOORNE. JACQUES HOORNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES HOORNE op de google maps. Adres en contacten JACQUES HOORNE
Location of JACQUES HOORNE on the google maps. Address and contacts of JACQUES HOORNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES HOORNE JACQUES HOORNE: Ravet P | COIFFURE MARIA | FA. OVERLOAD | WOW NV | BAKKERIJ LEEN

Other related companies as JACQUES HOORNE: Ravet P | COIFFURE MARIA | FA. OVERLOAD | WOW NV | BAKKERIJ LEEN

JACQUES HOORNE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES HOORNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf JACQUES HOORNE bevindt zich op het adres: ZARRENSTRAAT 14; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Aardappelproducten Gh; GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in JACQUES HOORNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES HOORNE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES HOORNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES HOORNE, openstaande posities, locatie van JACQUES HOORNE op de kaart.

JACQUES HOORNE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES HOORNE, company assigned to the tax number BE06448394775. The company JACQUES HOORNE is located at the address: ZARRENSTRAAT 14; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Aardappelproducten Gh; GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Products created in JACQUES HOORNE were not found.
The main activity of JACQUES HOORNE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES HOORNE is not available. You also can look at reviews of JACQUES HOORNE, open positions, location of JACQUES HOORNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES HOORNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES HOORNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES HOORNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES HOORNE, employees, financial statistics.