MISTER ECOWASH

Contactgegevens MISTER ECOWASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MISTER ECOWASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MISTER ECOWASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STROOMBANKLAAN; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

Fax (fax): +32 (2) 389-26-86 +32 (2) 389-26-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MISTER ECOWASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MISTER ECOWASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MISTER ECOWASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MISTER ECOWASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MISTER ECOWASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MISTER ECOWASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MISTER ECOWASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MISTER ECOWASH
Products information MISTER ECOWASH

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MISTER ECOWASH
(Get full report from official database of BE for MISTER ECOWASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MISTER ECOWASH
Addition kinds of activities for MISTER ECOWASH

01720000. druiven | Grapes
33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
33419908. Iridium smelten en raffineren (secundair) | Iridium smelting and refining (secondary)
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves

Werken bij MISTER ECOWASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MISTER ECOWASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MISTER ECOWASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MISTER ECOWASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van MISTER ECOWASH in sociale netwerken
Look for responds of MISTER ECOWASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MISTER ECOWASH. Laat een reactie achter voor MISTER ECOWASH. MISTER ECOWASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MISTER ECOWASH. Leave a respond for MISTER ECOWASH. MISTER ECOWASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MISTER ECOWASH op de google maps. Adres en contacten MISTER ECOWASH
Location of MISTER ECOWASH on the google maps. Address and contacts of MISTER ECOWASH

Andere gerelateerde bedrijven als come MISTER ECOWASH MISTER ECOWASH: BACOB | Houben Exclusieve Kaarsen en Kaarten | ID?AL INT?RIM | GUY CHARNEUX | EUROMEDIX

Other related companies as MISTER ECOWASH: BACOB | Houben Exclusieve Kaarsen en Kaarten | ID?AL INT?RIM | GUY CHARNEUX | EUROMEDIX

MISTER ECOWASH is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MISTER ECOWASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf MISTER ECOWASH bevindt zich op het adres: STROOMBANKLAAN; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van MISTER ECOWASH is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MISTER ECOWASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MISTER ECOWASH, openstaande posities, locatie van MISTER ECOWASH op de kaart.

MISTER ECOWASH is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MISTER ECOWASH, company assigned to the tax number BE06533813476. The company MISTER ECOWASH is located at the address: STROOMBANKLAAN; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Salon-Lavoir..
The main activity of MISTER ECOWASH is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MISTER ECOWASH is not available. You also can look at reviews of MISTER ECOWASH, open positions, location of MISTER ECOWASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MISTER ECOWASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MISTER ECOWASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MISTER ECOWASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MISTER ECOWASH, employees, financial statistics.