Clément M

Particuliere bedrijvenBosbouw • Clément M
Private companiesForestry • Clément M

Contactgegevens Clément M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clément M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clément M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Ancienne Gare 19-401; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont), België

Telefoon (phone): 061 23 31 71 (+32-061 23 31 71) 061 23 31 71 (+32-061 23 31 71)

Fax (fax): 061 23 31 72 (+32-061 23 31 72) 061 23 31 72 (+32-061 23 31 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clément M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clément M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clément M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clément M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clément M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clément M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clément M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clément M
Products information Clément M

BTW identificatienummer (tax): BE05938354492
Ondernemingsnummer: 8887908935
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Clément M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clément M
(Get full report from official database of BE for Clément M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clément M
Addition kinds of activities for Clément M

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures

Werken bij Clément M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clément M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clément M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clément M. Looking for open vacancies in other companies

 • Internal sales medewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

 • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Flexijob

  Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Clément M in sociale netwerken
Look for responds of Clément M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clément M. Laat een reactie achter voor Clément M. Clément M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clément M. Leave a respond for Clément M. Clément M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clément M op de google maps. Adres en contacten Clément M
Location of Clément M on the google maps. Address and contacts of Clément M

Andere gerelateerde bedrijven als come Clément M Clément M: Mantelke ('t) | Madimax | Van Brussel Johan | Bouwonderneming Verstraete NV | DE KABOUTERTJES

Other related companies as Clément M: Mantelke ('t) | Madimax | Van Brussel Johan | Bouwonderneming Verstraete NV | DE KABOUTERTJES

Clément M is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clément M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938354492. Het bedrijf Clément M bevindt zich op het adres: Rue de l'Ancienne Gare 19-401; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Clément M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clément M is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clément M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clément M, openstaande posities, locatie van Clément M op de kaart.

Clément M is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clément M, company assigned to the tax number BE05938354492. The company Clément M is located at the address: Rue de l'Ancienne Gare 19-401; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Clément M were not found.
The main activity of Clément M is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Clément M is not available. You also can look at reviews of Clément M, open positions, location of Clément M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clément M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clément M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clément M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clément M, employees, financial statistics.