Bouwonderneming Verstraete NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Bouwonderneming Verstraete NV
Private companiesForestry • Bouwonderneming Verstraete NV

Contactgegevens Bouwonderneming Verstraete NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwonderneming Verstraete NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwonderneming Verstraete NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaaikomstraat 34; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 26 43 80 (+32-051 26 43 80) 051 26 43 80 (+32-051 26 43 80)

Fax (fax): 051 26 43 81 (+32-051 26 43 81) 051 26 43 81 (+32-051 26 43 81)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwonderneming Verstraete NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwonderneming Verstraete NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwonderneming Verstraete NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwonderneming Verstraete NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwonderneming Verstraete NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwonderneming Verstraete NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwonderneming Verstraete NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwonderneming Verstraete NV
Products information Bouwonderneming Verstraete NV

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Contractors - Alterations; Contractors - House building; Contractors - Industrial & utility building; Carpenters; Contractors - Restoration

Product categorie (product category): Cranes - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwonderneming Verstraete NV
(Get full report from official database of BE for Bouwonderneming Verstraete NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwonderneming Verstraete NV
Addition kinds of activities for Bouwonderneming Verstraete NV

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
37160000. Stacaravans | Motor homes
37310112. Tenders, schepen: bouw en reparatie | Tenders, ships: building and repairing
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle

Werken bij Bouwonderneming Verstraete NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwonderneming Verstraete NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwonderneming Verstraete NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwonderneming Verstraete NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Bouwonderneming Verstraete NV in sociale netwerken
Look for responds of Bouwonderneming Verstraete NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwonderneming Verstraete NV. Laat een reactie achter voor Bouwonderneming Verstraete NV. Bouwonderneming Verstraete NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwonderneming Verstraete NV. Leave a respond for Bouwonderneming Verstraete NV. Bouwonderneming Verstraete NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwonderneming Verstraete NV op de google maps. Adres en contacten Bouwonderneming Verstraete NV
Location of Bouwonderneming Verstraete NV on the google maps. Address and contacts of Bouwonderneming Verstraete NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwonderneming Verstraete NV Bouwonderneming Verstraete NV: VERA VAN ESPEN | Delmotte Jan | Michel L | FUNERAILLES CHARLEROI SPRL | ROBERT FLAMAND

Other related companies as Bouwonderneming Verstraete NV: VERA VAN ESPEN | Delmotte Jan | Michel L | FUNERAILLES CHARLEROI SPRL | ROBERT FLAMAND

Bouwonderneming Verstraete NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwonderneming Verstraete NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf Bouwonderneming Verstraete NV bevindt zich op het adres: Zwaaikomstraat 34; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cranes - Rental. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Contractors - House building; Contractors - Industrial & utility building; Carpenters; Contractors - Restoration.
De hoofdactiviteit van Bouwonderneming Verstraete NV is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwonderneming Verstraete NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwonderneming Verstraete NV, openstaande posities, locatie van Bouwonderneming Verstraete NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwonderneming Verstraete NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouwonderneming Verstraete NV, company assigned to the tax number BE05581848144. The company Bouwonderneming Verstraete NV is located at the address: Zwaaikomstraat 34; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cranes - Rental. List of products are Contractors - Alterations; Contractors - House building; Contractors - Industrial & utility building; Carpenters; Contractors - Restoration.
The main activity of Bouwonderneming Verstraete NV is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwonderneming Verstraete NV is not available. You also can look at reviews of Bouwonderneming Verstraete NV, open positions, location of Bouwonderneming Verstraete NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwonderneming Verstraete NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwonderneming Verstraete NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwonderneming Verstraete NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwonderneming Verstraete NV, employees, financial statistics.