Cloet W

Contactgegevens Cloet W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cloet W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cloet W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 4; 8020; Oostkamp (Waardamme), België

Telefoon (phone): 050 27 74 78 (+32-050 27 74 78) 050 27 74 78 (+32-050 27 74 78)

Fax (fax): +32 (81) 213-15-75 +32 (81) 213-15-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cloet W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cloet W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cloet W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cloet W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cloet W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cloet W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cloet W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cloet W
Products information Cloet W

BTW identificatienummer (tax): BE05208312988
Ondernemingsnummer: 7856842041
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Cloet W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cloet W
(Get full report from official database of BE for Cloet W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cloet W
Addition kinds of activities for Cloet W

376199. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
35859901. Verwarming en airconditioning combinatie-eenheden | Heating and air conditioning combination units
67949902. Franchises, verkopen of licenties | Franchises, selling or licensing
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij Cloet W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cloet W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cloet W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cloet W. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: PUBRO & CO

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

 • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student bakkerij te Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: FRITUUR EUGENE

  Type: Studentenjob

  Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

 • Dispatch officer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

 • enthousiaste kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

  Type: Vaste Job

  Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

 • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

 • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Flexijob

  - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Cloet W in sociale netwerken
Look for responds of Cloet W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cloet W. Laat een reactie achter voor Cloet W. Cloet W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cloet W. Leave a respond for Cloet W. Cloet W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cloet W op de google maps. Adres en contacten Cloet W
Location of Cloet W on the google maps. Address and contacts of Cloet W

Andere gerelateerde bedrijven als come Cloet W Cloet W: Elektro De Ketele BVBA | ID?AL CANIN | VIDANGE DU BRABANT | B.C. SAUVENIERE | DBEXPERT SPRL

Other related companies as Cloet W: Elektro De Ketele BVBA | ID?AL CANIN | VIDANGE DU BRABANT | B.C. SAUVENIERE | DBEXPERT SPRL

Cloet W is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cloet W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05208312988. Het bedrijf Cloet W bevindt zich op het adres: Kerkstraat 4; 8020; Oostkamp (Waardamme). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 473,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cloet W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cloet W is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cloet W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cloet W, openstaande posities, locatie van Cloet W op de kaart.

Cloet W is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cloet W, company assigned to the tax number BE05208312988. The company Cloet W is located at the address: Kerkstraat 4; 8020; Oostkamp (Waardamme). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 473,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cloet W were not found.
The main activity of Cloet W is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cloet W is not available. You also can look at reviews of Cloet W, open positions, location of Cloet W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cloet W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cloet W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cloet W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cloet W, employees, financial statistics.