VIDANGE DU BRABANT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VIDANGE DU BRABANT
Private companiesCoal Mining • VIDANGE DU BRABANT

Contactgegevens VIDANGE DU BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDANGE DU BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDANGE DU BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bas Bonlez 94A; 1325; Chaumont-Gistoux (Bonlez), België

Telefoon (phone): 010 22 51 23; 010 84 51 80; 0495 53 46 52 (+32-010 22 51 23; 010 84 51 80; 0495 53 46 52) 010 22 51 23; 010 84 51 80; 0495 53 46 52 (+32-010 22 51 23; 010 84 51 80; 0495 53 46 52)

Fax (fax): 010 84 51 80 (+32-010 84 51 80) 010 84 51 80 (+32-010 84 51 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDANGE DU BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDANGE DU BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDANGE DU BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDANGE DU BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDANGE DU BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDANGE DU BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDANGE DU BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDANGE DU BRABANT
Products information VIDANGE DU BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE02070343017
Ondernemingsnummer: 9648437500
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDANGE DU BRABANT
(Get full report from official database of BE for VIDANGE DU BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDANGE DU BRABANT
Addition kinds of activities for VIDANGE DU BRABANT

358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
35470207. Plateau walserij machines | Plate rolling mill machinery
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school

Werken bij VIDANGE DU BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDANGE DU BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDANGE DU BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDANGE DU BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

 • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

 • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

 • HVAC-monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

 • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: B.P.P.

  Type: Leercontract

  Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

 • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Flexijob

  Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van VIDANGE DU BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of VIDANGE DU BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDANGE DU BRABANT. Laat een reactie achter voor VIDANGE DU BRABANT. VIDANGE DU BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDANGE DU BRABANT. Leave a respond for VIDANGE DU BRABANT. VIDANGE DU BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDANGE DU BRABANT op de google maps. Adres en contacten VIDANGE DU BRABANT
Location of VIDANGE DU BRABANT on the google maps. Address and contacts of VIDANGE DU BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDANGE DU BRABANT VIDANGE DU BRABANT: Elektro Patrick | DIERENPARADIJS | BANCONTACT-MISTER CASH | Claus D | MAISON COUMONT-CURVERS

Other related companies as VIDANGE DU BRABANT: Elektro Patrick | DIERENPARADIJS | BANCONTACT-MISTER CASH | Claus D | MAISON COUMONT-CURVERS

VIDANGE DU BRABANT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDANGE DU BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02070343017. Het bedrijf VIDANGE DU BRABANT bevindt zich op het adres: Bas Bonlez 94A; 1325; Chaumont-Gistoux (Bonlez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van VIDANGE DU BRABANT is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDANGE DU BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDANGE DU BRABANT, openstaande posities, locatie van VIDANGE DU BRABANT op de kaart.

VIDANGE DU BRABANT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDANGE DU BRABANT, company assigned to the tax number BE02070343017. The company VIDANGE DU BRABANT is located at the address: Bas Bonlez 94A; 1325; Chaumont-Gistoux (Bonlez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of VIDANGE DU BRABANT is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDANGE DU BRABANT is not available. You also can look at reviews of VIDANGE DU BRABANT, open positions, location of VIDANGE DU BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDANGE DU BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDANGE DU BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDANGE DU BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDANGE DU BRABANT, employees, financial statistics.