Clima Construct NV

Contactgegevens Clima Construct NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clima Construct NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clima Construct NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 444; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 354 00 63 (+32-03 354 00 63) 03 354 00 63 (+32-03 354 00 63)

Fax (fax): 03 354 00 41 (+32-03 354 00 41) 03 354 00 41 (+32-03 354 00 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clima Construct NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clima Construct NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clima Construct NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clima Construct NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clima Construct NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clima Construct NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clima Construct NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clima Construct NV
Products information Clima Construct NV

BTW identificatienummer (tax): BE08785186767
Ondernemingsnummer: 3847656250
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Air-channels - Mfg. & Whol.; Ventilating systems^^Ventilating systems; Air conditioning - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clima Construct NV
(Get full report from official database of BE for Clima Construct NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clima Construct NV
Addition kinds of activities for Clima Construct NV

30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
35320301. Koolbrekers, snijmachines en pulverisatoren | Coal breakers, cutters, and pulverizers
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
73890202. Atletische apparatuur inspectiedienst | Athletic equipment inspection service

Werken bij Clima Construct NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clima Construct NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clima Construct NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clima Construct NV. Looking for open vacancies in other companies

 • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

 • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

 • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

 • LASSER (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

 • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

 • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

 • Senior Java Developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

 • Barge Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

 • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van Clima Construct NV in sociale netwerken
Look for responds of Clima Construct NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clima Construct NV. Laat een reactie achter voor Clima Construct NV. Clima Construct NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clima Construct NV. Leave a respond for Clima Construct NV. Clima Construct NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clima Construct NV op de google maps. Adres en contacten Clima Construct NV
Location of Clima Construct NV on the google maps. Address and contacts of Clima Construct NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Clima Construct NV Clima Construct NV: MAISON TENDRES DOUCEURS | CARINE LOUWYCK | Amusementsspelen Guymatic NV | L. OMBREGT | FLEXCOM-AZLAN NV

Other related companies as Clima Construct NV: MAISON TENDRES DOUCEURS | CARINE LOUWYCK | Amusementsspelen Guymatic NV | L. OMBREGT | FLEXCOM-AZLAN NV

Clima Construct NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clima Construct NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08785186767. Het bedrijf Clima Construct NV bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 444; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 484,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Air-channels - Mfg. & Whol.; Ventilating systems^^Ventilating systems; Air conditioning - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Clima Construct NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clima Construct NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clima Construct NV, openstaande posities, locatie van Clima Construct NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clima Construct NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clima Construct NV, company assigned to the tax number BE08785186767. The company Clima Construct NV is located at the address: Herentalsebaan 444; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 484,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Air-channels - Mfg. & Whol.; Ventilating systems^^Ventilating systems; Air conditioning - Mfg. & Whol..
The main activity of Clima Construct NV is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Clima Construct NV is not available. You also can look at reviews of Clima Construct NV, open positions, location of Clima Construct NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clima Construct NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clima Construct NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clima Construct NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clima Construct NV, employees, financial statistics.