FLEXCOM-AZLAN NV

Contactgegevens FLEXCOM-AZLAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXCOM-AZLAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXCOM-AZLAN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blarenbergln 19 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 28 78 50 32.15 28 78 50

Fax (fax): 32.15 20 49 50 32.15 20 49 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXCOM-AZLAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXCOM-AZLAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXCOM-AZLAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXCOM-AZLAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXCOM-AZLAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXCOM-AZLAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXCOM-AZLAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXCOM-AZLAN NV
Products information FLEXCOM-AZLAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07717864990
Ondernemingsnummer: 8970031738
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 759,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Data processing - training

Product categorie (product category): Business advice and other services; Training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXCOM-AZLAN NV
(Get full report from official database of BE for FLEXCOM-AZLAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXCOM-AZLAN NV
Addition kinds of activities for FLEXCOM-AZLAN NV

203400. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
22210309. taffetas | Taffetas
37510102. Motor scooters en onderdelen | Motor scooters and parts
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
50319907. Pallets, hout | Pallets, wood
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
82990302. Muziekschool | Music school

Werken bij FLEXCOM-AZLAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXCOM-AZLAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXCOM-AZLAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXCOM-AZLAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van FLEXCOM-AZLAN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEXCOM-AZLAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXCOM-AZLAN NV. Laat een reactie achter voor FLEXCOM-AZLAN NV. FLEXCOM-AZLAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXCOM-AZLAN NV. Leave a respond for FLEXCOM-AZLAN NV. FLEXCOM-AZLAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXCOM-AZLAN NV op de google maps. Adres en contacten FLEXCOM-AZLAN NV
Location of FLEXCOM-AZLAN NV on the google maps. Address and contacts of FLEXCOM-AZLAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXCOM-AZLAN NV FLEXCOM-AZLAN NV: Landuyt A | VAN MARSENILLE H.& ET. | FRANK DELOMBAERDE | CHIRO JOSTO | LA POSTE

Other related companies as FLEXCOM-AZLAN NV: Landuyt A | VAN MARSENILLE H.& ET. | FRANK DELOMBAERDE | CHIRO JOSTO | LA POSTE

FLEXCOM-AZLAN NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXCOM-AZLAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07717864990. Het bedrijf FLEXCOM-AZLAN NV bevindt zich op het adres: Blarenbergln 19 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 759,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business advice and other services; Training. Lijst met producten zijn Data processing - training.
De hoofdactiviteit van FLEXCOM-AZLAN NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXCOM-AZLAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXCOM-AZLAN NV, openstaande posities, locatie van FLEXCOM-AZLAN NV op de kaart.

FLEXCOM-AZLAN NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEXCOM-AZLAN NV, company assigned to the tax number BE07717864990. The company FLEXCOM-AZLAN NV is located at the address: Blarenbergln 19 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 759,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business advice and other services; Training. List of products are Data processing - training.
The main activity of FLEXCOM-AZLAN NV is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXCOM-AZLAN NV is not available. You also can look at reviews of FLEXCOM-AZLAN NV, open positions, location of FLEXCOM-AZLAN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXCOM-AZLAN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXCOM-AZLAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXCOM-AZLAN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXCOM-AZLAN NV, employees, financial statistics.