CLB

Contactgegevens CLB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLB: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ciamberlanidreef 246; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 755 58 69 (+32-03 755 58 69) 03 755 58 69 (+32-03 755 58 69)

Fax (fax): +32 (83) 783-21-92 +32 (83) 783-21-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLB
Products information CLB

BTW identificatienummer (tax): BE04105010986
Ondernemingsnummer: 4774902343
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CLB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLB
(Get full report from official database of BE for CLB)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLB
Addition kinds of activities for CLB

252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
32720607. Besproeiingspijp, beton | Irrigation pipe, concrete
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
76999914. Automatische teller machine (atm) reparatie | Automated teller machine (atm) repair

Werken bij CLB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLB. Looking for open vacancies in other companies

 • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

 • Technisch magazijnier (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • technieker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

 • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

 • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

 • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van CLB in sociale netwerken
Look for responds of CLB in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLB. Laat een reactie achter voor CLB. CLB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLB. Leave a respond for CLB. CLB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLB op de google maps. Adres en contacten CLB
Location of CLB on the google maps. Address and contacts of CLB

Andere gerelateerde bedrijven als come CLB CLB: V. SABBE | TRANSPORT GEERTRANS | PATRICK VAN DEN BRANDE | RENE JACQUEMIN | olczyk philippe

Other related companies as CLB: V. SABBE | TRANSPORT GEERTRANS | PATRICK VAN DEN BRANDE | RENE JACQUEMIN | olczyk philippe

CLB is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105010986. Het bedrijf CLB bevindt zich op het adres: Ciamberlanidreef 246; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CLB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLB is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLB, openstaande posities, locatie van CLB op de kaart.

CLB is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLB, company assigned to the tax number BE04105010986. The company CLB is located at the address: Ciamberlanidreef 246; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CLB were not found.
The main activity of CLB is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLB is not available. You also can look at reviews of CLB, open positions, location of CLB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLB, employees, financial statistics.