olczyk philippe

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • olczyk philippe
Private companiesHealth Services • olczyk philippe

Contactgegevens olczyk philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data olczyk philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

olczyk philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 20 b cantecroy, braine l alleud, 1420, België

Telefoon (phone): 33 1 43 38 99 77 (+32-33 1 43 38 99 77) 33 1 43 38 99 77 (+32-33 1 43 38 99 77)

Fax (fax): 33 1 43 38 99 66 (+32-33 1 43 38 99 66) 33 1 43 38 99 66 (+32-33 1 43 38 99 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) olczyk philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "olczyk philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "olczyk philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van olczyk philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen olczyk philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of olczyk philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees olczyk philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti olczyk philippe
Products information olczyk philippe

BTW identificatienummer (tax): BE06425872802
Ondernemingsnummer: 2228820800
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in olczyk philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor olczyk philippe
(Get full report from official database of BE for olczyk philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor olczyk philippe
Addition kinds of activities for olczyk philippe

769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast
57190502. Linens | Linens
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls

Werken bij olczyk philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in olczyk philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor olczyk philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for olczyk philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van olczyk philippe in sociale netwerken
Look for responds of olczyk philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor olczyk philippe. Laat een reactie achter voor olczyk philippe. olczyk philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for olczyk philippe. Leave a respond for olczyk philippe. olczyk philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie olczyk philippe op de google maps. Adres en contacten olczyk philippe
Location of olczyk philippe on the google maps. Address and contacts of olczyk philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come olczyk philippe olczyk philippe: VAN GUYSE RONNY | ROLAND SCHOTTE | BOURJOIS BENELUX | PATRICK DENONCIN | NETWORK SOLUTIONS

Other related companies as olczyk philippe: VAN GUYSE RONNY | ROLAND SCHOTTE | BOURJOIS BENELUX | PATRICK DENONCIN | NETWORK SOLUTIONS

olczyk philippe is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is olczyk philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06425872802. Het bedrijf olczyk philippe bevindt zich op het adres: 20 b cantecroy, braine l alleud, 1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 206,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in olczyk philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van olczyk philippe is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van olczyk philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van olczyk philippe, openstaande posities, locatie van olczyk philippe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

olczyk philippe is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is olczyk philippe, company assigned to the tax number BE06425872802. The company olczyk philippe is located at the address: 20 b cantecroy, braine l alleud, 1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 206,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in olczyk philippe were not found.
The main activity of olczyk philippe is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of olczyk philippe is not available. You also can look at reviews of olczyk philippe, open positions, location of olczyk philippe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over olczyk philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf olczyk philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about olczyk philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company olczyk philippe, employees, financial statistics.