Clarks Shoes Benelux BVBA

Contactgegevens Clarks Shoes Benelux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clarks Shoes Benelux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clarks Shoes Benelux BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square de l'Atomium 1; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 478 42 82 (+32-02 478 42 82) 02 478 42 82 (+32-02 478 42 82)

Fax (fax): +32 (87) 267-49-34 +32 (87) 267-49-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clarks Shoes Benelux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clarks Shoes Benelux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clarks Shoes Benelux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clarks Shoes Benelux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clarks Shoes Benelux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clarks Shoes Benelux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clarks Shoes Benelux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clarks Shoes Benelux BVBA
Products information Clarks Shoes Benelux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05706817626
Ondernemingsnummer: 6244873046
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Clarks Shoes Benelux BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clarks Shoes Benelux BVBA
(Get full report from official database of BE for Clarks Shoes Benelux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clarks Shoes Benelux BVBA
Addition kinds of activities for Clarks Shoes Benelux BVBA

209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
32550202. Smeltpotten, glashuis: klei | Melting pots, glasshouse: clay
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop
79480401. Hondensport | Dog racing

Werken bij Clarks Shoes Benelux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clarks Shoes Benelux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clarks Shoes Benelux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clarks Shoes Benelux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

 • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

 • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

 • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

 • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

 • Logistiek bediende (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

 • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DE MUTSAERD

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

 • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

 • Senior Android Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van Clarks Shoes Benelux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Clarks Shoes Benelux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clarks Shoes Benelux BVBA. Laat een reactie achter voor Clarks Shoes Benelux BVBA. Clarks Shoes Benelux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clarks Shoes Benelux BVBA. Leave a respond for Clarks Shoes Benelux BVBA. Clarks Shoes Benelux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clarks Shoes Benelux BVBA op de google maps. Adres en contacten Clarks Shoes Benelux BVBA
Location of Clarks Shoes Benelux BVBA on the google maps. Address and contacts of Clarks Shoes Benelux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Clarks Shoes Benelux BVBA Clarks Shoes Benelux BVBA: RIA VAN LOOCKE | SVEN B. V?LCKER | Y. CLAES | Van Lindt M | Facaclean SA

Other related companies as Clarks Shoes Benelux BVBA: RIA VAN LOOCKE | SVEN B. V?LCKER | Y. CLAES | Van Lindt M | Facaclean SA

Clarks Shoes Benelux BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clarks Shoes Benelux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05706817626. Het bedrijf Clarks Shoes Benelux BVBA bevindt zich op het adres: Square de l'Atomium 1; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Clarks Shoes Benelux BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clarks Shoes Benelux BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clarks Shoes Benelux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clarks Shoes Benelux BVBA, openstaande posities, locatie van Clarks Shoes Benelux BVBA op de kaart.

Clarks Shoes Benelux BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clarks Shoes Benelux BVBA, company assigned to the tax number BE05706817626. The company Clarks Shoes Benelux BVBA is located at the address: Square de l'Atomium 1; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Clarks Shoes Benelux BVBA were not found.
The main activity of Clarks Shoes Benelux BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Clarks Shoes Benelux BVBA is not available. You also can look at reviews of Clarks Shoes Benelux BVBA, open positions, location of Clarks Shoes Benelux BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clarks Shoes Benelux BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clarks Shoes Benelux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clarks Shoes Benelux BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clarks Shoes Benelux BVBA, employees, financial statistics.