Facaclean SA

Contactgegevens Facaclean SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Facaclean SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Facaclean SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Victor Allard 243; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 376 26 99; 02 376 66 76; 02 376 87 84 (+32-02 376 26 99; 02 376 66 76; 02 376 87 84) 02 376 26 99; 02 376 66 76; 02 376 87 84 (+32-02 376 26 99; 02 376 66 76; 02 376 87 84)

Fax (fax): 02 376 01 21 (+32-02 376 01 21) 02 376 01 21 (+32-02 376 01 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Facaclean SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Facaclean SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Facaclean SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Facaclean SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Facaclean SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Facaclean SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Facaclean SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Facaclean SA
Products information Facaclean SA

BTW identificatienummer (tax): BE01588043212
Ondernemingsnummer: 6779907226
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Contractors - Restoration; Contractors - Tuck pointing; Fa?ade cleaning & maintenance; Waterproofing works; Concrete repairing; Sanitation service; Painting contractors; Scaffolding; Blast cleaning; Contractors - Alterations

Product categorie (product category): Moss removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Facaclean SA
(Get full report from official database of BE for Facaclean SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Facaclean SA
Addition kinds of activities for Facaclean SA

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
20410103. Maïsmeel | Corn flour
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
51220307. Octrooimedicijnen | Patent medicines
51929905. Stripboeken | Comic books
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij Facaclean SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Facaclean SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Facaclean SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Facaclean SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Facaclean SA in sociale netwerken
Look for responds of Facaclean SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Facaclean SA. Laat een reactie achter voor Facaclean SA. Facaclean SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Facaclean SA. Leave a respond for Facaclean SA. Facaclean SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Facaclean SA op de google maps. Adres en contacten Facaclean SA
Location of Facaclean SA on the google maps. Address and contacts of Facaclean SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Facaclean SA Facaclean SA: F.L.T. SPORTS ET LOISIRS | PIZZASHOP DA SORAYA | COIFFURE MICHEL | FOND LEF?VRE | YUFUS ?ZCAN

Other related companies as Facaclean SA: F.L.T. SPORTS ET LOISIRS | PIZZASHOP DA SORAYA | COIFFURE MICHEL | FOND LEF?VRE | YUFUS ?ZCAN

Facaclean SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Facaclean SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588043212. Het bedrijf Facaclean SA bevindt zich op het adres: Rue Victor Allard 243; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Moss removal. Lijst met producten zijn Contractors - Restoration; Contractors - Tuck pointing; Fa?ade cleaning & maintenance; Waterproofing works; Concrete repairing; Sanitation service; Painting contractors; Scaffolding; Blast cleaning; Contractors - Alterations.
De hoofdactiviteit van Facaclean SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Facaclean SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Facaclean SA, openstaande posities, locatie van Facaclean SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Facaclean SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Facaclean SA, company assigned to the tax number BE01588043212. The company Facaclean SA is located at the address: Rue Victor Allard 243; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Moss removal. List of products are Contractors - Restoration; Contractors - Tuck pointing; Fa?ade cleaning & maintenance; Waterproofing works; Concrete repairing; Sanitation service; Painting contractors; Scaffolding; Blast cleaning; Contractors - Alterations.
The main activity of Facaclean SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Facaclean SA is not available. You also can look at reviews of Facaclean SA, open positions, location of Facaclean SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Facaclean SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Facaclean SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Facaclean SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Facaclean SA, employees, financial statistics.