Claes E

Contactgegevens Claes E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 16; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 40 63; 015 25 08 87; 015 25 31 54 (+32-015 24 40 63; 015 25 08 87; 015 25 31 54) 015 24 40 63; 015 25 08 87; 015 25 31 54 (+32-015 24 40 63; 015 25 08 87; 015 25 31 54)

Fax (fax): 015 25 31 54; 015 25 08 87 (+32-015 25 31 54; 015 25 08 87) 015 25 31 54; 015 25 08 87 (+32-015 25 31 54; 015 25 08 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes E
Products information Claes E

BTW identificatienummer (tax): BE08726684570
Ondernemingsnummer: 6446746826
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Extraction equipment - Gas & smoke; Sheet metal work; Dust removing equipment; Ventilating systems

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes E
(Get full report from official database of BE for Claes E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes E
Addition kinds of activities for Claes E

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
36250201. Armatuur relais | Armature relays
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
39150107. Speldstengels | Pin stems
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
51690300. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon

Werken bij Claes E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes E. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

 • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

 • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

 • Technieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

 • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

 • Sales Representative in Security (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Vaste Job

  Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

 • Calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

 • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Julie's House

  Type: Flexijob

  Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Claes E in sociale netwerken
Look for responds of Claes E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes E. Laat een reactie achter voor Claes E. Claes E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes E. Leave a respond for Claes E. Claes E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes E op de google maps. Adres en contacten Claes E
Location of Claes E on the google maps. Address and contacts of Claes E

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes E Claes E: CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE | Kinet M | FA. ATLAS GEMS | Carreblanc be SPRL | FERDI MICHELS

Other related companies as Claes E: CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE | Kinet M | FA. ATLAS GEMS | Carreblanc be SPRL | FERDI MICHELS

Claes E is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08726684570. Het bedrijf Claes E bevindt zich op het adres: Industriepark 16; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Extraction equipment - Gas & smoke; Sheet metal work; Dust removing equipment; Ventilating systems.
De hoofdactiviteit van Claes E is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes E, openstaande posities, locatie van Claes E op de kaart.

Claes E is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes E, company assigned to the tax number BE08726684570. The company Claes E is located at the address: Industriepark 16; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Extraction equipment - Gas & smoke; Sheet metal work; Dust removing equipment; Ventilating systems.
The main activity of Claes E is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes E is not available. You also can look at reviews of Claes E, open positions, location of Claes E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes E, employees, financial statistics.