CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE

Contactgegevens CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRASSEURS 45; 5000; NAMUR (GRAND), België

Telefoon (phone): 81230444 (+32-81230444) 81230444 (+32-81230444)

Fax (fax): +32 (81) 657-23-66 +32 (81) 657-23-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE
Products information CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE04134674072
Ondernemingsnummer: 1302124023
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE
(Get full report from official database of BE for CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE
Addition kinds of activities for CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE

653104. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
30699908. Knieblokken, rubber | Kneeling pads, rubber
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems
36610107. Telefoon antwoordapparaat | Telephone answering machines

Werken bij CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

Zoek naar antwoorden van CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE in sociale netwerken
Look for responds of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. Laat een reactie achter voor CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. Leave a respond for CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE. CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE op de google maps. Adres en contacten CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE
Location of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE on the google maps. Address and contacts of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE: WINDEKIND | STUDIO ARFELI | GALERIJ ARTIA | EUROMUT | BULTHAUP KEUKENS

Other related companies as CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE: WINDEKIND | STUDIO ARFELI | GALERIJ ARTIA | EUROMUT | BULTHAUP KEUKENS

CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134674072. Het bedrijf CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE bevindt zich op het adres: RUE DES BRASSEURS 45; 5000; NAMUR (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, openstaande posities, locatie van CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE op de kaart.

CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, company assigned to the tax number BE04134674072. The company CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE is located at the address: RUE DES BRASSEURS 45; 5000; NAMUR (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE were not found.
The main activity of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE is not available. You also can look at reviews of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, open positions, location of CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAPITAL BEAUTة ESTHةTIQUE, employees, financial statistics.