Clabots

Contactgegevens Clabots: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clabots: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clabots

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai des Usines 5-9; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 274 54 54 (+32-02 274 54 54) 02 274 54 54 (+32-02 274 54 54)

Fax (fax): 02 274 54 50 (+32-02 274 54 50) 02 274 54 50 (+32-02 274 54 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clabots: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clabots"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clabots"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clabots, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clabots. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clabots, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clabots. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clabots
Products information Clabots

BTW identificatienummer (tax): BE02537811279
Ondernemingsnummer: 9753356933
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Bolts & nuts; Tools (Electric); Diamond tools; Tools - General; Fixing materials; Compressors; Pneumatic tools; Ladders; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clabots
(Get full report from official database of BE for Clabots)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clabots
Addition kinds of activities for Clabots

152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
27590705. Wikkelaars: drukwerk, NSK | Wrappers: printing, nsk
35230108. Graankopers | Grain stackers
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
39449902. Manden, speelgoed | Baskets, toy
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
73829901. Inbraakalarm onderhoud en monitoring | Burglar alarm maintenance and monitoring
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij Clabots: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clabots: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clabots. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clabots. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

 • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

 • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

  Regio: VOORDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

 • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Student frituur + koerier (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

 • Redders (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

 • HR Business Partner (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BN60

  Type: Vaste Job

  Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

 • Process Engineer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

Zoek naar antwoorden van Clabots in sociale netwerken
Look for responds of Clabots in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clabots. Laat een reactie achter voor Clabots. Clabots bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clabots. Leave a respond for Clabots. Clabots on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clabots op de google maps. Adres en contacten Clabots
Location of Clabots on the google maps. Address and contacts of Clabots

Andere gerelateerde bedrijven als come Clabots Clabots: Nokerman SA | INSTITUUT ENNOUY | ROGER HERMAN | PIERRE IVENS | PH. MASURE

Other related companies as Clabots: Nokerman SA | INSTITUUT ENNOUY | ROGER HERMAN | PIERRE IVENS | PH. MASURE

Clabots is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clabots, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02537811279. Het bedrijf Clabots bevindt zich op het adres: Quai des Usines 5-9; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Bolts & nuts; Tools (Electric); Diamond tools; Tools - General; Fixing materials; Compressors; Pneumatic tools; Ladders; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van Clabots is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clabots is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clabots, openstaande posities, locatie van Clabots op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clabots is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clabots, company assigned to the tax number BE02537811279. The company Clabots is located at the address: Quai des Usines 5-9; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Bolts & nuts; Tools (Electric); Diamond tools; Tools - General; Fixing materials; Compressors; Pneumatic tools; Ladders; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
The main activity of Clabots is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Clabots is not available. You also can look at reviews of Clabots, open positions, location of Clabots on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clabots, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clabots, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clabots, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clabots, employees, financial statistics.