Nokerman SA

Contactgegevens Nokerman SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nokerman SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nokerman SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Philippeville 193; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 01 57 (+32-071 36 01 57) 071 36 01 57 (+32-071 36 01 57)

Fax (fax): 071 36 89 12 (+32-071 36 89 12) 071 36 89 12 (+32-071 36 89 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nokerman SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nokerman SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nokerman SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nokerman SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nokerman SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nokerman SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nokerman SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nokerman SA
Products information Nokerman SA

BTW identificatienummer (tax): BE01619628906
Ondernemingsnummer: 2165374755
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Timber

Product categorie (product category): Roofing - Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nokerman SA
(Get full report from official database of BE for Nokerman SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nokerman SA
Addition kinds of activities for Nokerman SA

32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
75349900. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
87110302. Mijningenieur | Mining engineer

Werken bij Nokerman SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nokerman SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nokerman SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nokerman SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

Zoek naar antwoorden van Nokerman SA in sociale netwerken
Look for responds of Nokerman SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nokerman SA. Laat een reactie achter voor Nokerman SA. Nokerman SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nokerman SA. Leave a respond for Nokerman SA. Nokerman SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nokerman SA op de google maps. Adres en contacten Nokerman SA
Location of Nokerman SA on the google maps. Address and contacts of Nokerman SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nokerman SA Nokerman SA: KBC | COIFFURE CHRISTELLE | Maury | LA VECQUEE | MUZIEKACADEMIE

Other related companies as Nokerman SA: KBC | COIFFURE CHRISTELLE | Maury | LA VECQUEE | MUZIEKACADEMIE

Nokerman SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nokerman SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01619628906. Het bedrijf Nokerman SA bevindt zich op het adres: Avenue de Philippeville 193; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Roofing - Materials. Lijst met producten zijn Timber.
De hoofdactiviteit van Nokerman SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nokerman SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nokerman SA, openstaande posities, locatie van Nokerman SA op de kaart.

Nokerman SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nokerman SA, company assigned to the tax number BE01619628906. The company Nokerman SA is located at the address: Avenue de Philippeville 193; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Roofing - Materials. List of products are Timber.
The main activity of Nokerman SA is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nokerman SA is not available. You also can look at reviews of Nokerman SA, open positions, location of Nokerman SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nokerman SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nokerman SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nokerman SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nokerman SA, employees, financial statistics.