Ciseaux d'Or (Aux)

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Ciseaux d'Or (Aux)
Private companiesOil and Gas Extraction • Ciseaux d'Or (Aux)

Contactgegevens Ciseaux d'Or (Aux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ciseaux d'Or (Aux): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ciseaux d'Or (Aux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Coupe 40; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 01 51; 065 35 42 24 (+32-065 31 01 51; 065 35 42 24) 065 31 01 51; 065 35 42 24 (+32-065 31 01 51; 065 35 42 24)

Fax (fax): 065 32 01 51; 065 31 01 51 (+32-065 32 01 51; 065 31 01 51) 065 32 01 51; 065 31 01 51 (+32-065 32 01 51; 065 31 01 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ciseaux d'Or (Aux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ciseaux d'Or (Aux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ciseaux d'Or (Aux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ciseaux d'Or (Aux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ciseaux d'Or (Aux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ciseaux d'Or (Aux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ciseaux d'Or (Aux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ciseaux d'Or (Aux)
Products information Ciseaux d'Or (Aux)

BTW identificatienummer (tax): BE01219726562
Ondernemingsnummer: 5650238037
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Jeans & casual wear; Clothing - Gentlemen

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ciseaux d'Or (Aux)
(Get full report from official database of BE for Ciseaux d'Or (Aux))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ciseaux d'Or (Aux)
Addition kinds of activities for Ciseaux d'Or (Aux)

291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
24990600. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand

Werken bij Ciseaux d'Or (Aux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ciseaux d'Or (Aux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ciseaux d'Or (Aux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ciseaux d'Or (Aux). Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

 • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: House of Talents

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

 • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

 • Junior Calculator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

 • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Business Application Owner - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds

  Type: Vaste Job

  Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

 • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Ciseaux d'Or (Aux) in sociale netwerken
Look for responds of Ciseaux d'Or (Aux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ciseaux d'Or (Aux). Laat een reactie achter voor Ciseaux d'Or (Aux). Ciseaux d'Or (Aux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ciseaux d'Or (Aux). Leave a respond for Ciseaux d'Or (Aux). Ciseaux d'Or (Aux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ciseaux d'Or (Aux) op de google maps. Adres en contacten Ciseaux d'Or (Aux)
Location of Ciseaux d'Or (Aux) on the google maps. Address and contacts of Ciseaux d'Or (Aux)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ciseaux d'Or (Aux) Ciseaux d'Or (Aux): MAGGOIRE MARMERONTWERPEN | HERWIG DE GRAEVE | Sillon Belge (Le) | COIFFURE KARINA | MULLIE EN GIJSEN

Other related companies as Ciseaux d'Or (Aux): MAGGOIRE MARMERONTWERPEN | HERWIG DE GRAEVE | Sillon Belge (Le) | COIFFURE KARINA | MULLIE EN GIJSEN

Ciseaux d'Or (Aux) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ciseaux d'Or (Aux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01219726562. Het bedrijf Ciseaux d'Or (Aux) bevindt zich op het adres: Rue de la Coupe 40; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Jeans & casual wear; Clothing - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Ciseaux d'Or (Aux) is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ciseaux d'Or (Aux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ciseaux d'Or (Aux), openstaande posities, locatie van Ciseaux d'Or (Aux) op de kaart.

Ciseaux d'Or (Aux) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ciseaux d'Or (Aux), company assigned to the tax number BE01219726562. The company Ciseaux d'Or (Aux) is located at the address: Rue de la Coupe 40; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Jeans & casual wear; Clothing - Gentlemen.
The main activity of Ciseaux d'Or (Aux) is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ciseaux d'Or (Aux) is not available. You also can look at reviews of Ciseaux d'Or (Aux), open positions, location of Ciseaux d'Or (Aux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ciseaux d'Or (Aux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ciseaux d'Or (Aux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ciseaux d'Or (Aux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ciseaux d'Or (Aux), employees, financial statistics.