MAGGOIRE MARMERONTWERPEN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MAGGOIRE MARMERONTWERPEN
Private companiesOil and Gas Extraction • MAGGOIRE MARMERONTWERPEN

Contactgegevens MAGGOIRE MARMERONTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGGOIRE MARMERONTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGGOIRE MARMERONTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VRIERESTRAAT 10; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32383857 32383857

Fax (fax): +32 (82) 596-66-83 +32 (82) 596-66-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGGOIRE MARMERONTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGGOIRE MARMERONTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGGOIRE MARMERONTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGGOIRE MARMERONTWERPEN
Products information MAGGOIRE MARMERONTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE07591522216
Ondernemingsnummer: 9428161621
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAGGOIRE MARMERONTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGGOIRE MARMERONTWERPEN
(Get full report from official database of BE for MAGGOIRE MARMERONTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGGOIRE MARMERONTWERPEN
Addition kinds of activities for MAGGOIRE MARMERONTWERPEN

396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
34890105. Geweren, onbetrouwbaar | Rifles, recoiless
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
35770300. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
38250234. Synchronoscopen | Synchroscopes

Werken bij MAGGOIRE MARMERONTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGGOIRE MARMERONTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van MAGGOIRE MARMERONTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. Laat een reactie achter voor MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. MAGGOIRE MARMERONTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. Leave a respond for MAGGOIRE MARMERONTWERPEN. MAGGOIRE MARMERONTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGGOIRE MARMERONTWERPEN op de google maps. Adres en contacten MAGGOIRE MARMERONTWERPEN
Location of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN on the google maps. Address and contacts of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGGOIRE MARMERONTWERPEN MAGGOIRE MARMERONTWERPEN: JEAN-LOUIS MEUNIER | Office Plus Computer Supplies NV | Florane-Espace du Bien-Etre-Florame | Croux R | SPEEDLINE

Other related companies as MAGGOIRE MARMERONTWERPEN: JEAN-LOUIS MEUNIER | Office Plus Computer Supplies NV | Florane-Espace du Bien-Etre-Florame | Croux R | SPEEDLINE

MAGGOIRE MARMERONTWERPEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07591522216. Het bedrijf MAGGOIRE MARMERONTWERPEN bevindt zich op het adres: DE VRIERESTRAAT 10; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in MAGGOIRE MARMERONTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAGGOIRE MARMERONTWERPEN is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGGOIRE MARMERONTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, openstaande posities, locatie van MAGGOIRE MARMERONTWERPEN op de kaart.

MAGGOIRE MARMERONTWERPEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, company assigned to the tax number BE07591522216. The company MAGGOIRE MARMERONTWERPEN is located at the address: DE VRIERESTRAAT 10; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in MAGGOIRE MARMERONTWERPEN were not found.
The main activity of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN is not available. You also can look at reviews of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, open positions, location of MAGGOIRE MARMERONTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGGOIRE MARMERONTWERPEN, employees, financial statistics.