Christa Reniers

Contactgegevens Christa Reniers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christa Reniers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christa Reniers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Antoine Dansaert 29; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 510 06 60 (+32-02 510 06 60) 02 510 06 60 (+32-02 510 06 60)

Fax (fax): 02 510 06 65 (+32-02 510 06 65) 02 510 06 65 (+32-02 510 06 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christa Reniers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christa Reniers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christa Reniers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christa Reniers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christa Reniers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christa Reniers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christa Reniers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christa Reniers
Products information Christa Reniers

BTW identificatienummer (tax): BE01688842773
Ondernemingsnummer: 6062225341
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Jewellers - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christa Reniers
(Get full report from official database of BE for Christa Reniers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christa Reniers
Addition kinds of activities for Christa Reniers

349499. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
38290300. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services

Werken bij Christa Reniers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christa Reniers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christa Reniers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christa Reniers. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

 • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

 • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

 • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

 • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Service Technieker Solar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ENGIE Fabricom

  Type: Vaste Job

  Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

 • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

  Type: Vaste Job

  Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

 • TECHNIEKER (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: SEABRIDGE

  Type: Vaste Job

  - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

 • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ISLANDIA

  Type: Flexijob

  Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Christa Reniers in sociale netwerken
Look for responds of Christa Reniers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christa Reniers. Laat een reactie achter voor Christa Reniers. Christa Reniers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christa Reniers. Leave a respond for Christa Reniers. Christa Reniers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christa Reniers op de google maps. Adres en contacten Christa Reniers
Location of Christa Reniers on the google maps. Address and contacts of Christa Reniers

Andere gerelateerde bedrijven als come Christa Reniers Christa Reniers: Nonna SPRL | LUCIEN DEMOULIN | De Meulemeester M | Le Jardin de Bali SPRL | Vantomme Et BVBA

Other related companies as Christa Reniers: Nonna SPRL | LUCIEN DEMOULIN | De Meulemeester M | Le Jardin de Bali SPRL | Vantomme Et BVBA

Christa Reniers is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christa Reniers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01688842773. Het bedrijf Christa Reniers bevindt zich op het adres: Rue Antoine Dansaert 29; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Jewellers - Retail.
De hoofdactiviteit van Christa Reniers is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christa Reniers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christa Reniers, openstaande posities, locatie van Christa Reniers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Christa Reniers is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christa Reniers, company assigned to the tax number BE01688842773. The company Christa Reniers is located at the address: Rue Antoine Dansaert 29; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Jewellers - Retail.
The main activity of Christa Reniers is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Christa Reniers is not available. You also can look at reviews of Christa Reniers, open positions, location of Christa Reniers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christa Reniers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christa Reniers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christa Reniers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christa Reniers, employees, financial statistics.