Le Jardin de Bali SPRL

Contactgegevens Le Jardin de Bali SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Jardin de Bali SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Jardin de Bali SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Chauss茅e 48; 4342; Awans (Hognoul), België

Telefoon (phone): 04 257 57 57; 04 246 45 47 (+32-04 257 57 57; 04 246 45 47) 04 257 57 57; 04 246 45 47 (+32-04 257 57 57; 04 246 45 47)

Fax (fax): 04 351 89 07 (+32-04 351 89 07) 04 351 89 07 (+32-04 351 89 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Jardin de Bali SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Jardin de Bali SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Jardin de Bali SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Jardin de Bali SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Jardin de Bali SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Jardin de Bali SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Jardin de Bali SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Jardin de Bali SPRL
Products information Le Jardin de Bali SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05807891845
Ondernemingsnummer: 4078369140
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Furniture - General; Interior decoration

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Jardin de Bali SPRL
(Get full report from official database of BE for Le Jardin de Bali SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Jardin de Bali SPRL
Addition kinds of activities for Le Jardin de Bali SPRL

20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
24991000. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
76992100. Gun diensten | Gun services

Werken bij Le Jardin de Bali SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Jardin de Bali SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Jardin de Bali SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Jardin de Bali SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Le Jardin de Bali SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Le Jardin de Bali SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Jardin de Bali SPRL. Laat een reactie achter voor Le Jardin de Bali SPRL. Le Jardin de Bali SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Jardin de Bali SPRL. Leave a respond for Le Jardin de Bali SPRL. Le Jardin de Bali SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Jardin de Bali SPRL op de google maps. Adres en contacten Le Jardin de Bali SPRL
Location of Le Jardin de Bali SPRL on the google maps. Address and contacts of Le Jardin de Bali SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Jardin de Bali SPRL Le Jardin de Bali SPRL: RUSTHUIS ST.ELISABETH | ROUGE | MARIA LEMMENS | ANNE-FRAN?OISE BOTTE | NORBERT DE WACHTER

Other related companies as Le Jardin de Bali SPRL: RUSTHUIS ST.ELISABETH | ROUGE | MARIA LEMMENS | ANNE-FRAN?OISE BOTTE | NORBERT DE WACHTER

Le Jardin de Bali SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Jardin de Bali SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05807891845. Het bedrijf Le Jardin de Bali SPRL bevindt zich op het adres: Rue Chauss茅e 48; 4342; Awans (Hognoul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Garden. Lijst met producten zijn Furniture - General; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Le Jardin de Bali SPRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Jardin de Bali SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Jardin de Bali SPRL, openstaande posities, locatie van Le Jardin de Bali SPRL op de kaart.

Le Jardin de Bali SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Jardin de Bali SPRL, company assigned to the tax number BE05807891845. The company Le Jardin de Bali SPRL is located at the address: Rue Chauss茅e 48; 4342; Awans (Hognoul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Garden. List of products are Furniture - General; Interior decoration.
The main activity of Le Jardin de Bali SPRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Jardin de Bali SPRL is not available. You also can look at reviews of Le Jardin de Bali SPRL, open positions, location of Le Jardin de Bali SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Jardin de Bali SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Jardin de Bali SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Jardin de Bali SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Jardin de Bali SPRL, employees, financial statistics.