Chrisjo BVBA

Contactgegevens Chrisjo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chrisjo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chrisjo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laagdorp 31; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 13 64 (+32-011 31 13 64) 011 31 13 64 (+32-011 31 13 64)

Fax (fax): 011 31 13 64 (+32-011 31 13 64) 011 31 13 64 (+32-011 31 13 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chrisjo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chrisjo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chrisjo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chrisjo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chrisjo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chrisjo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chrisjo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chrisjo BVBA
Products information Chrisjo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03719116210
Ondernemingsnummer: 6369842529
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Ironing machines - Retail; Fabrics & silks - Retail; Ironing machines - Mfg. & Whol.; Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Boutiques^^Ironing machines - Retail; Fabrics & silks - Retail; Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Boutiques; Sewing machines - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chrisjo BVBA
(Get full report from official database of BE for Chrisjo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chrisjo BVBA
Addition kinds of activities for Chrisjo BVBA

5162. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
34430120. Tanks voor tankwagens, metalen plaat | Tanks for tank trucks, metal plate
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
37280204. Bladen, vliegtuigpropeller: metaal of hout | Blades, aircraft propeller: metal or wood
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
58129902. cafe | Cafe
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant

Werken bij Chrisjo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chrisjo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chrisjo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chrisjo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

 • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

 • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

 • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

 • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

 • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

 • Elektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

 • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SITEFIRMA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

 • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van Chrisjo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Chrisjo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chrisjo BVBA. Laat een reactie achter voor Chrisjo BVBA. Chrisjo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chrisjo BVBA. Leave a respond for Chrisjo BVBA. Chrisjo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chrisjo BVBA op de google maps. Adres en contacten Chrisjo BVBA
Location of Chrisjo BVBA on the google maps. Address and contacts of Chrisjo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chrisjo BVBA Chrisjo BVBA: HUSSON | ROGER MOTTE | Gela-Gelatine | T.C. ZEDELGEM | nextwork

Other related companies as Chrisjo BVBA: HUSSON | ROGER MOTTE | Gela-Gelatine | T.C. ZEDELGEM | nextwork

Chrisjo BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chrisjo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719116210. Het bedrijf Chrisjo BVBA bevindt zich op het adres: Laagdorp 31; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Ironing machines - Retail; Fabrics & silks - Retail; Ironing machines - Mfg. & Whol.; Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Boutiques^^Ironing machines - Retail; Fabrics & silks - Retail; Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Boutiques; Sewing machines - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Chrisjo BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chrisjo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chrisjo BVBA, openstaande posities, locatie van Chrisjo BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chrisjo BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chrisjo BVBA, company assigned to the tax number BE03719116210. The company Chrisjo BVBA is located at the address: Laagdorp 31; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Ironing machines - Retail; Fabrics & silks - Retail; Ironing machines - Mfg. & Whol.; Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Boutiques^^Ironing machines - Retail; Fabrics & silks - Retail; Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Boutiques; Sewing machines - Mfg. & Whol..
The main activity of Chrisjo BVBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chrisjo BVBA is not available. You also can look at reviews of Chrisjo BVBA, open positions, location of Chrisjo BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chrisjo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chrisjo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chrisjo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chrisjo BVBA, employees, financial statistics.