Gela-Gelatine

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Gela-Gelatine
Private companiesBusiness Services • Gela-Gelatine

Contactgegevens Gela-Gelatine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gela-Gelatine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gela-Gelatine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Brugseweg 2; 9910; Knesselare, België

Telefoon (phone): 09 374 15 96 (+32-09 374 15 96) 09 374 15 96 (+32-09 374 15 96)

Fax (fax): +32 (53) 906-27-69 +32 (53) 906-27-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gela-Gelatine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gela-Gelatine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gela-Gelatine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gela-Gelatine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gela-Gelatine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gela-Gelatine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gela-Gelatine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gela-Gelatine
Products information Gela-Gelatine

BTW identificatienummer (tax): BE01074157714
Ondernemingsnummer: 8525909423
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Gela-Gelatine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gelatine

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gela-Gelatine
(Get full report from official database of BE for Gela-Gelatine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gela-Gelatine
Addition kinds of activities for Gela-Gelatine

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
4789. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
23899906. Ziekenhuisjurken | Hospital gowns
28191005. Zwaar water | Heavy water
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental

Werken bij Gela-Gelatine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gela-Gelatine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gela-Gelatine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gela-Gelatine. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Gela-Gelatine in sociale netwerken
Look for responds of Gela-Gelatine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gela-Gelatine. Laat een reactie achter voor Gela-Gelatine. Gela-Gelatine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gela-Gelatine. Leave a respond for Gela-Gelatine. Gela-Gelatine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gela-Gelatine op de google maps. Adres en contacten Gela-Gelatine
Location of Gela-Gelatine on the google maps. Address and contacts of Gela-Gelatine

Andere gerelateerde bedrijven als come Gela-Gelatine Gela-Gelatine: BANKUNIE | Dutrannois Claudine | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | GEORGES LEMMENS | COUVERTURE DU BATIMENT SA

Other related companies as Gela-Gelatine: BANKUNIE | Dutrannois Claudine | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | GEORGES LEMMENS | COUVERTURE DU BATIMENT SA

Gela-Gelatine is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gela-Gelatine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01074157714. Het bedrijf Gela-Gelatine bevindt zich op het adres: Oude Brugseweg 2; 9910; Knesselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gelatine. Producten gemaakt in Gela-Gelatine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gela-Gelatine is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gela-Gelatine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gela-Gelatine, openstaande posities, locatie van Gela-Gelatine op de kaart.

Gela-Gelatine is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gela-Gelatine, company assigned to the tax number BE01074157714. The company Gela-Gelatine is located at the address: Oude Brugseweg 2; 9910; Knesselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gelatine. Products created in Gela-Gelatine were not found.
The main activity of Gela-Gelatine is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gela-Gelatine is not available. You also can look at reviews of Gela-Gelatine, open positions, location of Gela-Gelatine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gela-Gelatine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gela-Gelatine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gela-Gelatine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gela-Gelatine, employees, financial statistics.