CHRIS DIFFUSION SPRL

Contactgegevens CHRIS DIFFUSION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS DIFFUSION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS DIFFUSION SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 111; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 62 90 (+32-081 61 62 90) 081 61 62 90 (+32-081 61 62 90)

Fax (fax): 081 61 62 91 (+32-081 61 62 91) 081 61 62 91 (+32-081 61 62 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS DIFFUSION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS DIFFUSION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS DIFFUSION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS DIFFUSION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS DIFFUSION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS DIFFUSION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS DIFFUSION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS DIFFUSION SPRL
Products information CHRIS DIFFUSION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03504058837
Ondernemingsnummer: 6797485351
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Clothing - Leather & buckskin

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS DIFFUSION SPRL
(Get full report from official database of BE for CHRIS DIFFUSION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS DIFFUSION SPRL
Addition kinds of activities for CHRIS DIFFUSION SPRL

20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
28210104. polyesters | Polyesters
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
50720403. Kopspijkers | Tacks
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber

Werken bij CHRIS DIFFUSION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS DIFFUSION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS DIFFUSION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS DIFFUSION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

 • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

 • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

 • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

 • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Mediq Medeco

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

 • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: SPAR

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

 • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van CHRIS DIFFUSION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS DIFFUSION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS DIFFUSION SPRL. Laat een reactie achter voor CHRIS DIFFUSION SPRL. CHRIS DIFFUSION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS DIFFUSION SPRL. Leave a respond for CHRIS DIFFUSION SPRL. CHRIS DIFFUSION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS DIFFUSION SPRL op de google maps. Adres en contacten CHRIS DIFFUSION SPRL
Location of CHRIS DIFFUSION SPRL on the google maps. Address and contacts of CHRIS DIFFUSION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS DIFFUSION SPRL CHRIS DIFFUSION SPRL: MARK BOONS | S.C. HANEFFE | PRINT PHILL | DEMONT S. & P. | LIFE-TRONICS

Other related companies as CHRIS DIFFUSION SPRL: MARK BOONS | S.C. HANEFFE | PRINT PHILL | DEMONT S. & P. | LIFE-TRONICS

CHRIS DIFFUSION SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS DIFFUSION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03504058837. Het bedrijf CHRIS DIFFUSION SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 111; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 679,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Clothing - Leather & buckskin.
De hoofdactiviteit van CHRIS DIFFUSION SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS DIFFUSION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS DIFFUSION SPRL, openstaande posities, locatie van CHRIS DIFFUSION SPRL op de kaart.

CHRIS DIFFUSION SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS DIFFUSION SPRL, company assigned to the tax number BE03504058837. The company CHRIS DIFFUSION SPRL is located at the address: Chaussée de Namur 111; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 679,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Clothing - Leather & buckskin.
The main activity of CHRIS DIFFUSION SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS DIFFUSION SPRL is not available. You also can look at reviews of CHRIS DIFFUSION SPRL, open positions, location of CHRIS DIFFUSION SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS DIFFUSION SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS DIFFUSION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS DIFFUSION SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS DIFFUSION SPRL, employees, financial statistics.