PRINT PHILL

Contactgegevens PRINT PHILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRINT PHILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRINT PHILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FERME BLANCHE 4; 1490; COURT-ST-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10617850 (+32-10617850) 10617850 (+32-10617850)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRINT PHILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRINT PHILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRINT PHILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRINT PHILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRINT PHILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRINT PHILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRINT PHILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRINT PHILL
Products information PRINT PHILL

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in PRINT PHILL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRINT PHILL
(Get full report from official database of BE for PRINT PHILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRINT PHILL
Addition kinds of activities for PRINT PHILL

267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
35779902. Gegevensconversie apparatuur, media-naar-media: computer | Data conversion equipment, media-to-media: computer
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
38230203. Drukmeters, draaiknop en digitaal | Pressure gauges, dial and digital
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair

Werken bij PRINT PHILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRINT PHILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRINT PHILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRINT PHILL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

Zoek naar antwoorden van PRINT PHILL in sociale netwerken
Look for responds of PRINT PHILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRINT PHILL. Laat een reactie achter voor PRINT PHILL. PRINT PHILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRINT PHILL. Leave a respond for PRINT PHILL. PRINT PHILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRINT PHILL op de google maps. Adres en contacten PRINT PHILL
Location of PRINT PHILL on the google maps. Address and contacts of PRINT PHILL

Andere gerelateerde bedrijven als come PRINT PHILL PRINT PHILL: Dobbelaere E | Evrart Houard Ets | YVES VAN DER STEDE | UYTENDAELE-BONNARENS | Hassal

Other related companies as PRINT PHILL: Dobbelaere E | Evrart Houard Ets | YVES VAN DER STEDE | UYTENDAELE-BONNARENS | Hassal

PRINT PHILL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRINT PHILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf PRINT PHILL bevindt zich op het adres: RUE DE LA FERME BLANCHE 4; 1490; COURT-ST-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in PRINT PHILL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRINT PHILL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRINT PHILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRINT PHILL, openstaande posities, locatie van PRINT PHILL op de kaart.

PRINT PHILL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRINT PHILL, company assigned to the tax number BE02104400634. The company PRINT PHILL is located at the address: RUE DE LA FERME BLANCHE 4; 1490; COURT-ST-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in PRINT PHILL were not found.
The main activity of PRINT PHILL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PRINT PHILL is not available. You also can look at reviews of PRINT PHILL, open positions, location of PRINT PHILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRINT PHILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRINT PHILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRINT PHILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRINT PHILL, employees, financial statistics.