Chris & Co by Albotex

Contactgegevens Chris & Co by Albotex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris & Co by Albotex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris & Co by Albotex

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Atomium 10; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 76 71 (+32-02 479 76 71) 02 479 76 71 (+32-02 479 76 71)

Fax (fax): +32 (9) 192-75-71 +32 (9) 192-75-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris & Co by Albotex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris & Co by Albotex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris & Co by Albotex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris & Co by Albotex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris & Co by Albotex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris & Co by Albotex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris & Co by Albotex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris & Co by Albotex
Products information Chris & Co by Albotex

BTW identificatienummer (tax): BE09713256835
Ondernemingsnummer: 4278045654
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Chris & Co by Albotex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris & Co by Albotex
(Get full report from official database of BE for Chris & Co by Albotex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris & Co by Albotex
Addition kinds of activities for Chris & Co by Albotex

306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
24340000. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij Chris & Co by Albotex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris & Co by Albotex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris & Co by Albotex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris & Co by Albotex. Looking for open vacancies in other companies

 • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

 • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

 • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

 • Loket bediende expeditie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

 • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Salespromotor (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DE KLOEK

  Type: Studentenjob

  De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

 • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: Pearle Opticiens

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Chris & Co by Albotex in sociale netwerken
Look for responds of Chris & Co by Albotex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris & Co by Albotex. Laat een reactie achter voor Chris & Co by Albotex. Chris & Co by Albotex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris & Co by Albotex. Leave a respond for Chris & Co by Albotex. Chris & Co by Albotex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris & Co by Albotex op de google maps. Adres en contacten Chris & Co by Albotex
Location of Chris & Co by Albotex on the google maps. Address and contacts of Chris & Co by Albotex

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris & Co by Albotex Chris & Co by Albotex: FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL | BAUDOUIN SCHOOTE | Verschueren W | Dimex Karpa NV | FINANCE COMMUN. MANAGEM.

Other related companies as Chris & Co by Albotex: FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL | BAUDOUIN SCHOOTE | Verschueren W | Dimex Karpa NV | FINANCE COMMUN. MANAGEM.

Chris & Co by Albotex is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chris & Co by Albotex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09713256835. Het bedrijf Chris & Co by Albotex bevindt zich op het adres: Avenue de l'Atomium 10; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 768,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chris & Co by Albotex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chris & Co by Albotex is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris & Co by Albotex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris & Co by Albotex, openstaande posities, locatie van Chris & Co by Albotex op de kaart.

Chris & Co by Albotex is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chris & Co by Albotex, company assigned to the tax number BE09713256835. The company Chris & Co by Albotex is located at the address: Avenue de l'Atomium 10; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 768,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chris & Co by Albotex were not found.
The main activity of Chris & Co by Albotex is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris & Co by Albotex is not available. You also can look at reviews of Chris & Co by Albotex, open positions, location of Chris & Co by Albotex on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris & Co by Albotex, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris & Co by Albotex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris & Co by Albotex, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris & Co by Albotex, employees, financial statistics.