FINANCE COMMUN. MANAGEM.

Contactgegevens FINANCE COMMUN. MANAGEM.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINANCE COMMUN. MANAGEM.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINANCE COMMUN. MANAGEM.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU HAM 121; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23750843 (+32-23750843) 23750843 (+32-23750843)

Fax (fax): +32 (59) 396-91-10 +32 (59) 396-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINANCE COMMUN. MANAGEM.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINANCE COMMUN. MANAGEM."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINANCE COMMUN. MANAGEM."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINANCE COMMUN. MANAGEM., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINANCE COMMUN. MANAGEM.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINANCE COMMUN. MANAGEM., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINANCE COMMUN. MANAGEM.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINANCE COMMUN. MANAGEM.
Products information FINANCE COMMUN. MANAGEM.

BTW identificatienummer (tax): BE08502014160
Ondernemingsnummer: 3583160400
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINANCE COMMUN. MANAGEM.
(Get full report from official database of BE for FINANCE COMMUN. MANAGEM.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINANCE COMMUN. MANAGEM.
Addition kinds of activities for FINANCE COMMUN. MANAGEM.

473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
35310709. Steengoeders, draagbaar | Stone pulverizers, portable
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance

Werken bij FINANCE COMMUN. MANAGEM.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINANCE COMMUN. MANAGEM.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINANCE COMMUN. MANAGEM.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINANCE COMMUN. MANAGEM.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van FINANCE COMMUN. MANAGEM. in sociale netwerken
Look for responds of FINANCE COMMUN. MANAGEM. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINANCE COMMUN. MANAGEM.. Laat een reactie achter voor FINANCE COMMUN. MANAGEM.. FINANCE COMMUN. MANAGEM. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINANCE COMMUN. MANAGEM.. Leave a respond for FINANCE COMMUN. MANAGEM.. FINANCE COMMUN. MANAGEM. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINANCE COMMUN. MANAGEM. op de google maps. Adres en contacten FINANCE COMMUN. MANAGEM.
Location of FINANCE COMMUN. MANAGEM. on the google maps. Address and contacts of FINANCE COMMUN. MANAGEM.

Andere gerelateerde bedrijven als come FINANCE COMMUN. MANAGEM. FINANCE COMMUN. MANAGEM.: De Reiger | De Groote Tuinonderneming BVBA | ZETEL FINANSBANK | Dudal & Partners nv | INTERCONT. ROUGH DIAMONDS

Other related companies as FINANCE COMMUN. MANAGEM.: De Reiger | De Groote Tuinonderneming BVBA | ZETEL FINANSBANK | Dudal & Partners nv | INTERCONT. ROUGH DIAMONDS

FINANCE COMMUN. MANAGEM. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINANCE COMMUN. MANAGEM., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502014160. Het bedrijf FINANCE COMMUN. MANAGEM. bevindt zich op het adres: RUE DU HAM 121; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van FINANCE COMMUN. MANAGEM. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINANCE COMMUN. MANAGEM. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINANCE COMMUN. MANAGEM., openstaande posities, locatie van FINANCE COMMUN. MANAGEM. op de kaart.

FINANCE COMMUN. MANAGEM. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINANCE COMMUN. MANAGEM., company assigned to the tax number BE08502014160. The company FINANCE COMMUN. MANAGEM. is located at the address: RUE DU HAM 121; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of FINANCE COMMUN. MANAGEM. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FINANCE COMMUN. MANAGEM. is not available. You also can look at reviews of FINANCE COMMUN. MANAGEM., open positions, location of FINANCE COMMUN. MANAGEM. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINANCE COMMUN. MANAGEM., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINANCE COMMUN. MANAGEM., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINANCE COMMUN. MANAGEM., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINANCE COMMUN. MANAGEM., employees, financial statistics.