ZETEL FINANSBANK

Contactgegevens ZETEL FINANSBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZETEL FINANSBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZETEL FINANSBANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLEI 121; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32065600 32065600

Fax (fax): +32 (57) 202-19-33 +32 (57) 202-19-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZETEL FINANSBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZETEL FINANSBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZETEL FINANSBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZETEL FINANSBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZETEL FINANSBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZETEL FINANSBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZETEL FINANSBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZETEL FINANSBANK
Products information ZETEL FINANSBANK

BTW identificatienummer (tax): BE07548950195
Ondernemingsnummer: 8995574951
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ZETEL FINANSBANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verbruikerskredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZETEL FINANSBANK
(Get full report from official database of BE for ZETEL FINANSBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZETEL FINANSBANK
Addition kinds of activities for ZETEL FINANSBANK

28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij ZETEL FINANSBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZETEL FINANSBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZETEL FINANSBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZETEL FINANSBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

Zoek naar antwoorden van ZETEL FINANSBANK in sociale netwerken
Look for responds of ZETEL FINANSBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZETEL FINANSBANK. Laat een reactie achter voor ZETEL FINANSBANK. ZETEL FINANSBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZETEL FINANSBANK. Leave a respond for ZETEL FINANSBANK. ZETEL FINANSBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZETEL FINANSBANK op de google maps. Adres en contacten ZETEL FINANSBANK
Location of ZETEL FINANSBANK on the google maps. Address and contacts of ZETEL FINANSBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come ZETEL FINANSBANK ZETEL FINANSBANK: VERSTRAETEN K. | SOCIALIST. MUTUALITEIT | DROOGKUIS OMNIDAIM | EUROPEAN TECHNICAL SALES | G. & D.

Other related companies as ZETEL FINANSBANK: VERSTRAETEN K. | SOCIALIST. MUTUALITEIT | DROOGKUIS OMNIDAIM | EUROPEAN TECHNICAL SALES | G. & D.

ZETEL FINANSBANK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZETEL FINANSBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07548950195. Het bedrijf ZETEL FINANSBANK bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLEI 121; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verbruikerskredietinstellingen. Producten gemaakt in ZETEL FINANSBANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZETEL FINANSBANK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZETEL FINANSBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZETEL FINANSBANK, openstaande posities, locatie van ZETEL FINANSBANK op de kaart.

ZETEL FINANSBANK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZETEL FINANSBANK, company assigned to the tax number BE07548950195. The company ZETEL FINANSBANK is located at the address: FRANKRIJKLEI 121; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verbruikerskredietinstellingen. Products created in ZETEL FINANSBANK were not found.
The main activity of ZETEL FINANSBANK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZETEL FINANSBANK is not available. You also can look at reviews of ZETEL FINANSBANK, open positions, location of ZETEL FINANSBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZETEL FINANSBANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZETEL FINANSBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZETEL FINANSBANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZETEL FINANSBANK, employees, financial statistics.