Chrin Y

Contactgegevens Chrin Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chrin Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chrin Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Waatsbrug 58; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 21 04 68 (+32-055 21 04 68) 055 21 04 68 (+32-055 21 04 68)

Fax (fax): +32 (56) 234-88-92 +32 (56) 234-88-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chrin Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chrin Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chrin Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chrin Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chrin Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chrin Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chrin Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chrin Y
Products information Chrin Y

BTW identificatienummer (tax): BE07888153076
Ondernemingsnummer: 1700378417
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Chrin Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chrin Y
(Get full report from official database of BE for Chrin Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chrin Y
Addition kinds of activities for Chrin Y

3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
503100. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
22219905. Textile warping, op contract basis | Textile warping, on a contract basis
50940302. Bewegingen, klok of horloge | Movements, clock or watch
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
84220200. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens

Werken bij Chrin Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chrin Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chrin Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chrin Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

 • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

 • Manifest bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

 • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

 • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

 • Operations supervisor (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: imec

  Type: Vaste Job

  Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

 • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

 • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Flexijob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Chrin Y in sociale netwerken
Look for responds of Chrin Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chrin Y. Laat een reactie achter voor Chrin Y. Chrin Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chrin Y. Leave a respond for Chrin Y. Chrin Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chrin Y op de google maps. Adres en contacten Chrin Y
Location of Chrin Y on the google maps. Address and contacts of Chrin Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Chrin Y Chrin Y: P.P.H. | Cleos | Mannaerts Riet | GARAGE CALLANT | DIRK JACOBS

Other related companies as Chrin Y: P.P.H. | Cleos | Mannaerts Riet | GARAGE CALLANT | DIRK JACOBS

Chrin Y is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chrin Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07888153076. Het bedrijf Chrin Y bevindt zich op het adres: Rue Waatsbrug 58; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chrin Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chrin Y is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chrin Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chrin Y, openstaande posities, locatie van Chrin Y op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chrin Y is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chrin Y, company assigned to the tax number BE07888153076. The company Chrin Y is located at the address: Rue Waatsbrug 58; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chrin Y were not found.
The main activity of Chrin Y is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chrin Y is not available. You also can look at reviews of Chrin Y, open positions, location of Chrin Y on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chrin Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chrin Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chrin Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chrin Y, employees, financial statistics.