GARAGE CALLANT

Contactgegevens GARAGE CALLANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CALLANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CALLANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERSESTEENWEG 350; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51242872 (+32-51242872) 51242872 (+32-51242872)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CALLANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CALLANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CALLANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CALLANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CALLANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CALLANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CALLANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CALLANT
Products information GARAGE CALLANT

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GARAGE CALLANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CALLANT
(Get full report from official database of BE for GARAGE CALLANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CALLANT
Addition kinds of activities for GARAGE CALLANT

226202. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle

Werken bij GARAGE CALLANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CALLANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CALLANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CALLANT. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CALLANT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CALLANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CALLANT. Laat een reactie achter voor GARAGE CALLANT. GARAGE CALLANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CALLANT. Leave a respond for GARAGE CALLANT. GARAGE CALLANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CALLANT op de google maps. Adres en contacten GARAGE CALLANT
Location of GARAGE CALLANT on the google maps. Address and contacts of GARAGE CALLANT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CALLANT GARAGE CALLANT: Carlos (Viva Lei) | Craenhals Fr | LEON BIELEN | COIFFURE LINDA | BUREAU GESTIM

Other related companies as GARAGE CALLANT: Carlos (Viva Lei) | Craenhals Fr | LEON BIELEN | COIFFURE LINDA | BUREAU GESTIM

GARAGE CALLANT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CALLANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf GARAGE CALLANT bevindt zich op het adres: BEVERSESTEENWEG 350; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE CALLANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE CALLANT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CALLANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CALLANT, openstaande posities, locatie van GARAGE CALLANT op de kaart.

GARAGE CALLANT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CALLANT, company assigned to the tax number BE08741790771. The company GARAGE CALLANT is located at the address: BEVERSESTEENWEG 350; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE CALLANT were not found.
The main activity of GARAGE CALLANT is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CALLANT is not available. You also can look at reviews of GARAGE CALLANT, open positions, location of GARAGE CALLANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CALLANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CALLANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CALLANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CALLANT, employees, financial statistics.