Chocolaterie Vereecke BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Chocolaterie Vereecke BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Chocolaterie Vereecke BVBA

Contactgegevens Chocolaterie Vereecke BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Vereecke BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Vereecke BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijselstraat 217; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 87 75 (+32-056 51 87 75) 056 51 87 75 (+32-056 51 87 75)

Fax (fax): 056 51 44 58 (+32-056 51 44 58) 056 51 44 58 (+32-056 51 44 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Vereecke BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Vereecke BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Vereecke BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Vereecke BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Vereecke BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Vereecke BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Vereecke BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Vereecke BVBA
Products information Chocolaterie Vereecke BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06698059082
Ondernemingsnummer: 6446197509
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Chocolate goods & confectionery - Retail; Candy

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Vereecke BVBA
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Vereecke BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Vereecke BVBA
Addition kinds of activities for Chocolaterie Vereecke BVBA

28650318. nitrofenol | Nitrophenol
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods
51819902. Bier en andere gefermenteerde moutalcoholen | Beer and other fermented malt liquors
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard

Werken bij Chocolaterie Vereecke BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Vereecke BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Vereecke BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Vereecke BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

 • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

 • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

 • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

 • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

 • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: t-interim Asse

  Type: Studentenjob

  Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

 • System administrator (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

  Type: Vaste Job

  Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

 • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: DAWINI

  Type: Vaste Job

  U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

 • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

 • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Vereecke BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Vereecke BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Vereecke BVBA. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Vereecke BVBA. Chocolaterie Vereecke BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Vereecke BVBA. Leave a respond for Chocolaterie Vereecke BVBA. Chocolaterie Vereecke BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Vereecke BVBA op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Vereecke BVBA
Location of Chocolaterie Vereecke BVBA on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Vereecke BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Vereecke BVBA Chocolaterie Vereecke BVBA: CLAES KLEDING BVBA | Fretje ('t) | ECOLE PRIM. COMMUNALE | BIEBUYCK JACQUES | IVO GIELEN

Other related companies as Chocolaterie Vereecke BVBA: CLAES KLEDING BVBA | Fretje ('t) | ECOLE PRIM. COMMUNALE | BIEBUYCK JACQUES | IVO GIELEN

Chocolaterie Vereecke BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Vereecke BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06698059082. Het bedrijf Chocolaterie Vereecke BVBA bevindt zich op het adres: Rijselstraat 217; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail; Candy.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Vereecke BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Vereecke BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Vereecke BVBA, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Vereecke BVBA op de kaart.

Chocolaterie Vereecke BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Vereecke BVBA, company assigned to the tax number BE06698059082. The company Chocolaterie Vereecke BVBA is located at the address: Rijselstraat 217; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail; Candy.
The main activity of Chocolaterie Vereecke BVBA is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Vereecke BVBA is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Vereecke BVBA, open positions, location of Chocolaterie Vereecke BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Vereecke BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Vereecke BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Vereecke BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Vereecke BVBA, employees, financial statistics.