CLAES KLEDING BVBA

Contactgegevens CLAES KLEDING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAES KLEDING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAES KLEDING BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grootstraat 53; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 24 99 (+32-011 31 24 99) 011 31 24 99 (+32-011 31 24 99)

Fax (fax): 011 31 24 99 (+32-011 31 24 99) 011 31 24 99 (+32-011 31 24 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAES KLEDING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAES KLEDING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAES KLEDING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAES KLEDING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAES KLEDING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAES KLEDING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAES KLEDING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAES KLEDING BVBA
Products information CLAES KLEDING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06618957519
Ondernemingsnummer: 9706939697
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAES KLEDING BVBA
(Get full report from official database of BE for CLAES KLEDING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAES KLEDING BVBA
Addition kinds of activities for CLAES KLEDING BVBA

287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
83220701. Vereniging voor gehandicapten | Association for the handicapped

Werken bij CLAES KLEDING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAES KLEDING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAES KLEDING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAES KLEDING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Machinist (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van CLAES KLEDING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLAES KLEDING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAES KLEDING BVBA. Laat een reactie achter voor CLAES KLEDING BVBA. CLAES KLEDING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAES KLEDING BVBA. Leave a respond for CLAES KLEDING BVBA. CLAES KLEDING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAES KLEDING BVBA op de google maps. Adres en contacten CLAES KLEDING BVBA
Location of CLAES KLEDING BVBA on the google maps. Address and contacts of CLAES KLEDING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAES KLEDING BVBA CLAES KLEDING BVBA: PEETERS | Macquet Y | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | Riboulgag | C.M.O.

Other related companies as CLAES KLEDING BVBA: PEETERS | Macquet Y | BUDGET CAR & TRUCK RENTAL | Riboulgag | C.M.O.

CLAES KLEDING BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAES KLEDING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06618957519. Het bedrijf CLAES KLEDING BVBA bevindt zich op het adres: Grootstraat 53; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boutiques. Lijst met producten zijn Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van CLAES KLEDING BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAES KLEDING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAES KLEDING BVBA, openstaande posities, locatie van CLAES KLEDING BVBA op de kaart.

CLAES KLEDING BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAES KLEDING BVBA, company assigned to the tax number BE06618957519. The company CLAES KLEDING BVBA is located at the address: Grootstraat 53; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boutiques. List of products are Clothing - Ladies.
The main activity of CLAES KLEDING BVBA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAES KLEDING BVBA is not available. You also can look at reviews of CLAES KLEDING BVBA, open positions, location of CLAES KLEDING BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAES KLEDING BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAES KLEDING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAES KLEDING BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAES KLEDING BVBA, employees, financial statistics.